TZ: Cyklotour na pomoc onkologicky nemocným dětem

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 02. 07. 2010

Život občas přináší problémy, které člověka hluboce zasáhnou a nedokáže je zvládnout sám. Bezesporu k nim patří onkologická diagnóza, o to bolestnější, když onemocní dítě.


Každá podpora je pak ceněná a vítaná. Netradiční způsob pomoci onkologicky nemocným dětem nabízí projekt Walmark NA KOLE DĚTEM 2010.


Společnost Walmark se k realizaci originální myšlenky spojila se známým jezdcem na vysokém kole Josefem Zimovčákem a společně připravili mezinárodní charitativní cyklotour. Peloton se vydal na cestu 8. června z Košic, nejvýchodnějšího cípu Slovenska, a 19. června dojede až do Aše na západních hranicích České republiky. Během dvanácti dnů tak urazí 1 490 km. Tým projektu navštíví v rámci trasy tour Walmark NA KOLE DĚTEM 2010 šest největších nemocnic, ve kterých se léčí onkologicky nemocné děti, a předá jim finanční podporu.
 

„Cílem projektu je oslovit veřejnost v bývalém Československu, v pelotonu spojit všechny, kteří chtějí pomoci onkologicky nemocným pacientům a jejich rodinám. Společnost Walmark, jako největší ryze český farmaceutický výrobce, se již 20 let snaží přinášet zdraví do každé rodiny. Jsou však věci, na které nestačí, a právě proto podporuje tento projekt. Přijďte i vy podpořit dobrou věc a alespoň symbolicky se zúčastnit charitativní jízdy,“ zve Ilona Urbanová, tisková mluvčí Walmark, a.s.


Více informací o průběhu naleznete na www.higbic.cz



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.