Rafting a jiné aktivity v Chorvatsku

Typ článku: Sport a tělovýchova

Datum vložení: 08. 10. 2009

Jen 25 km od Splitu a Makarske se nachází krásné městečko s pirátskou minulostí - Omiš. Okolí ústí řeky Cetiny nabízí spoustu možností pro všechny druhy aktivit v přírodě: od procházek, jízd na kole, canyoningu, paraglidingu, plachtění až po rafting.


Rafting - cca 9,5 km s cílem u restaurace v Radmanove Mlinice. Organizátor na Vás počká u této restaurace a odveze Vás na místo startu. Výlet končí v Radmarových Mlinicích po třech až čtyřech hodinách jízdy na jedné z nejkrásnějších řek v Chorvatsku. Teplota vody v sezóně je kolem 20ti stupňů a vzduchu kolem 30ti stupňů, takže je vhodná na koupání, hydromasáže a pod.
Po celou cestu se střídají pomalejší a rychlejší úseky (s nízkou obtížností, se středně velkými vlnami a občas jsou zapotřebí kombinované manévry v užších místech mezi skalami). Cesta nevyžaduje zvláštní fyzickou přípravu ani zkušenost, takže je to vhodná i pro děti od 10ti do 14ti let (30% sleva) s přítomností rodičů.

Abyste se vyhnuli zranění, je potřeba poslouchat povely průvodce. Žádné omamné látky ani alkohol nejsou povoleny.

CENÍK:
990 Kč, děti do 14ti let 690 Kč (pro skupiny a školy 599 Kc)

V ceně je započítána doprava od Radmanovih Mlinic do místa startu, říční taxy, pronájem člunu a vybavení (helma, vesta a pádlo), honorář raftingového průvodce, ovocná svačina, pojištění a DPH).

Dále nabízíme: canyoning, climbing, trekking, mountain bike, sea kayak, canoe safari, paintball.

CK Dalmacijatour

www.dalmacijatour.cz

info@dalmacijatour.cz



Autor: info

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.