Junglist Unity

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 12. 10. 2009

V polovině podzimu se mohou všichni fanoušci drum and bassu těšit na velký mejdan Junglist Unity, na nějž dorazí jedna z největších drum and bassových legend - Aphrodite. Dále zahraje majitel labelu Viper a tvůrce tanečních trháků, Futurebound a oblíbení domácí DJs. To vše 6. listopadu v tovární hale Kolbenova.


datum a start: 6. 11. 2009, 20:00
místo: KCD Kolbenova, Praha
vstup v předprodeji: 200 Kč (plus poplatek) – Ticketstream
vstup na místě: 280 Kč
Zahrají:
Aphrodite (UK), Futurebound (UK), Katcha, Pixie, P.No, Basetix Unity

Aphrodite & Futurebound na Junglist Unity

 

Po několika podařených akcích Junglist Unity v pražském Matrixu se tato oblíbená party rozhodla pro další vydání pořádně povyrůst. Line-upu celé události bude vévodit samotný zakladatel jump-upu, britský DJ Aphrodite. Jeho set si návštěvníci užíjí v již prověřeném prostoru KCD Kolbenova, v němž se v minulosti odehrály akce X-Massacre a nebo Let It Roll.

 

Kromě jednoho z nejoblíbenějších zahraničních DJů u nás se představí i jiná, neméně zvučná osobnost světové scény – do Prahy zavítá Futurebound, který má na svém kontě společně s kolegou Matrixem megahit American Beauty, album Universal Truth a mnoho dalších zářezů. Za mixážním pultem se dále předvede domácí sestava ve složení Pixie, Katcha, P.No a Basetix Unity.
Vstupenky na Junglist Unity můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketstream za cenu 200 Kč (plus poplatek). Na místě budou lístky k dispozici za 280 Kč. Více informací o akci naleznete na webu www.junglistunity.cz.



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.