Celé Česko čte dětem 2010

Typ článku: Literatura

Datum vložení: 12. 10. 2009

Kalendář Celé Česko čte dětem 2010 – krásný dárek pro celou rodinu.


Dlouhých 18 měsíců vznikal unikátní umělecký kalendář Celé Česko čte dětem 2010. Dvanáct známých tváří ze světa kultury, sportu a vědy se ve snaze podporovat čtení dětem zábavnou formou převtělilo do pohádkových postav. Spolu se svými dětmi!


Každá fotka je jiný příběh, jiný obraz. Jedno však mají společné – magickou atmosféru. Rok 2010 začíná Ivanou Chýlkovou a Jáchymem Krausem jako Sněhovou Královnou a Kajem v pohádce H. Ch. Andersena. Michala Viewegha a Arnošta Goldflama uvidíte v jejich vlastních pohádkách s jejich rodinami. Martin Dejdar s nakroucenými hrdými kníry je Kocourem v botách v pohádce Charlese Perraulta. Pavel Zuna překvapí jako kapitán Hák v příběhu Petra Pana.


Olympijská vítězka Kateřina Neumannová s dcerou Lucinkou se vyjímají v pohádce Hrnečku vař. Další tváří kalendáře je Aneta Langerová jako Červená Karkulka a Ewa Farna jako Jezinka v pohádce O Smolíčkovi Pacholíčkovi. Olga Sommerová vystoupí jako Královna z karty a její dcera Olga Špátová jako Alenka v příběhu o Alence v říši divů. Operní pěvkyně Eva Dřízgová se svým šestiletým synem se nechala fotit v pohádce Čert a Káča. Gólmanská legenda Dominik Hašek zobrazuje mořského vlka a jeho dcera je Pipi Dlouhá Punčocha. Vědce reprezentuje Pavel Jungwirth jako alchymista.


Fotografkou kalendáře je Dita Pepe a grafický návrh je dílem prestižního grafického Studia NAJBRT.
Cena kalendáře je 379 Kč (včetně DPH), velikost 420 X 600 mm. Kalendář je k dostání na www.celeceskoctedetem.cz a v sítí Rodinného knihkupectví.


KONTAKTY

Celé Česko čte dětem, o.p.s.
www. www.celeceskoctedetem.cz, info@ctemedetem.cz, +420 774 782 191-2

Mediální servis:
2media.cz, s.r.o., www.2media.cz

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.