Východočeské divadlo opět pozve diváky do zákulisí

Typ článku: Divadlo a programy

Datum vložení: 24. 10. 2009

Východočeské divadlo v nové sezóně naváže na pravidelné prohlídky divadelního zákulisí, které se uskutečňují při příležitosti oslav stého výročí otevření pardubického divadla. První Den otevřených dveří v jubilejní sté sezóně se bude konat v neděli 18. října před druhou premiérou Markéty Lazarové, návštěvníci tak budou mít jedinečnou možnost prohlédnout si zblízka zbrusu nové divadelní kulisy.


Prohlídky se uskuteční opět v hodinových intervalech a začínají ve 13.00, 14.00 a 15.00 hodin. Divadlem zájemci projdou za doprovodu už zkušených průvodců „divadelní kuchyní“ Dagmar Novotné a Zdeňka Rumpíka, kteří návštěvníkům vyloží stoletou historii divadla v Pardubicích a prozradí kdejakou zákulisní perličku.
Skupinky diváků budou jako vždy početně omezené. Na konkrétní hodinu si tedy zájemci musí za symbolických 20 Kč zakoupit vstupenku. Vstupenky se prodávají v předprodeji VČD nebo přímo na místě před jednotlivými prohlídkami, ale s tím rizikem, že skupiny mohou být již plně obsazené.


Radek Smetana
 

 





Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.