SUNFLOWER CARAVAN: ČTYŘI HLAVNÍ DŮVODY PROČ JE NEZMEŠKAT AKROPOLI

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 25. 10. 2009

Už tuto středu odehrají Sunflower Caravan koncert v Paláci Akropolis.


Pojďme si připomenout hlavní důvody, pro které prostě nesmíte toto neustále se vyvíjející trio ve středu zmeškat: 1) Fanoušci skupiny Sunflower Caravan se mohou těšit hodinu a půl trvající show, jejíž součástí bude několik zbrusu nových skladeb, z nichž 4 nejsou instrumentální, ale zpívané frontmanem Andym. To je zcela zásadní posun ve vývoji kapely. 2) Další dvě skladby, které jsou dobře známé z debutového alba, zazpívá naživo Ema Brabcová (ex-Khoiba). 3) Před Sunflower Caravan vystoupí vynikající britský blues-folkový kytarista Justin Lavash, který prostřednictvým svých skladeb dokáže navodit úžasnou atmosféru. 4) Na afterparty v divadelním baru Paláce Akropolis premiérově zazní taneční remix dosud nevydané skladby Sunflower Caravan. Jedná se o out-take z únorového debutu Sunflowers, jehož proměnu do čistě taneční bodoby si vzal na starost Gregory Finn (Southpaw).

Sunflower Caravan mají prostředí Paláce Akropolis důkladně „osaháno“ - dříve zde v rámci přehlídky mladých kapel Future Line odehráli přes tucet koncertů. Aktuální repertoár si Vše doprovodí velkoplošná projekce v podání VJ Martina, který s kapelou spolupracuje již delší dobu (mnozí znají jeho projekce z koncertů SC v Roxy). Protože vystoupení Sunflower Caravan bude trvat minimálně 90 minut, dveře klubu se otevřou už v 19 hodin. Po skončení koncertu přijde na řadu DJ set Gregoryho Finna (Southpaw), který potrvá do půlnoci. Lístky jsou k dostání už nyní v obvyklých předprodejích za příznivých 150,- Kč + poplatky, na místě pak boudou v prodeji za 180,- Kč.

Více info:

www.myspace.com/sunflowercaravan
www.myspace.com/dsmackupromotion
www.dsmacku.com
www.palacakropolis.cz



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.