METALGATE MASSACRE – začínáme 29.10.2009

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 25. 10. 2009

Praha, 23. října 2009....MetalGate, MUSIC CITY a Matrix klub vyhlašují 1. základní kolo prvního ročníku soutěže metalových kapel, které se uskuteční ve čtvrtek 29. října od 19 hodin v klubu Matrix na Žižkově.


Po šest měsíců počínaje 29. říjnem 2009 se v pražském klubu Matrix utká celkem 18 soutěžních metalových kapel. Koncept soutěže je založen na výběru tří nejlepších kapel odbornou porotou v každém kole. Vždy do deseti dnů po uzávěrce přihlášek jsou vybírány vítězné kapely, které se v základním kole utkají o postup do semifinále. Ostatní nevybrané kapely z každého dílčího základního kola automaticky postupují do výběru dalších základních kol. Vítězná kapela každého ze základních kol je určena hlasováním návštěvníků přímo v klubu Matrix v den konání soutěže.

 

Soutěžní klání se uskuteční již tento čtvrtek 29. října od 19:00 hod. Vstupné je zdarma pro všechny účastníky akce. První soutěžní večer otevřou tyto kapely, které se mezi sebou utkají o postup do semifinále: od 19:00 kapela Fire In The Hall, od 20:05 kapela Abstract Essence a od 21:10 kapela Sabathory. Profily jednotlivých kapel naleznete na: http://www.music-city.cz/press/5/metalgate-massacre-profily-kapel/, kde je též možnost hlasování pro divoké karty, tj. kapely, které budou zařazeny do semifinále na základě diváckého hlasování na internetu.

 

Na závěr základního soutěžního kola vystoupí host večera nesoutěžní death metalová kapela TORTHARRY, která působí na scéně již 18 let, vydala 6 CD, natočila 5 videoklipů, několik kompilací a má za sebou stovky koncertů po celé ČR a mnoha zemích Evropy. Tato kapela večer uzavře, a po jejím vystoupení bude vyhlášen vítěz základního kola, který postupuje do semifinále.


Death metalová kapela, působící na scéně již 18let.Vydala 6CD,5videoklipu,několik kompilací a má za sebou stovky koncertů po celé ČR a mnoha zemích EvropyDeath metalová kapela, působící na scéně již 18let.Vydala 6CD,5videoklipu,několik kompilací a má za sebou stovky koncertů po celé ČR a mnoha zemích Evropy
Druhý den po soutěži budou zveřejněny výsledky na stránkách www.metalgate.cz a na www.music-city.cz.

 

V porotě základních kol usednou Petr Korál - moderátor Rádia 1, Standa Rubáš – moderátor rádia Beat, David Třeška - externí hudební redaktor, Michal Samiec – baskytarista, Miloš Knopp - kytarista z kapely Aleše Brichty.

 

Na všechny zúčastněné kapely čeká odměna v podobě 10% slevy na nákup zboží dle vlastního výběru v MUSIC CITY, 5% slevy na nákup zboží dle vlastního výběru v gothic & metal shopu Red Raven a vstupenky na MetalGate Open Air festival. Celkový vítěz soutěže pak získá možnost vystoupit na letním MetalGate Open Air festivalu konaném 12. 6. 2010 v areálu VOSTROV u Mnichova Hradiště a stane se sponzorovanou kapelou MUSIC CITY 1. úrovně. Od MUSIC CITY pak dále získá ceny v hodnotě 45 000 Kč. Od klubu MATRIX pak získá vítězná kapela možnost uspořádání koncertu a sud piva. Dále poukázky na zboží v Rock Fashion Shopu a Red Raven v hodnotě 8000 Kč.


Bližší a detailnější informace naleznete na stránkách:
http://www.music-city.cz/html/music-city/souteze/metalgate-massacre-soutez/
a www.metalgate.cz

 


O společnosti AudioMaster CZ s.r.o. – divize MUSIC CITY
Společnost AudioMaster CZ s.r.o. (dříve Audiomaster s.r.o. – organizační složka) působí na trhu v České a Slovenské republice od roku 2005. Společnost se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem hudebních nástrojů, světelné a zvukové techniky. Od roku 2007 provozuje Centrum pro muzikanty MUSIC CITY na adrese Ocelářská 937/39 v Praze 9 – Vysočanech a elektronický obchod na webových stránkách www.music-city.cz.

 

O společnosti MMC Praha s.r.o.
Společnost MMC Praha s.r.o pořádá kulturní a dobročinné akce, hudební festivaly, společenská setkání, aj. Spolupracuje s řadou divadelních souborů, umělců, a kapel. Z posledních akcí bychom upozornili na Lesní Slavnosti Divadla www.divadlovlese.cz, Rockový slunovrat v Řevnicích www.rockovrat.cz a metalový festival MetalGate www.metalgate.cz, na jejichž stránkách najdete i nově zprovozněný e-shop české metalové scény.


S případnými dotazy se prosím obracejte na:
Ing. Michaela Filípková, MSc
AudioMaster CZ s.r.o. – divize MUSIC CITY
Ocelářská 937/39, 190 00 Praha 9 – Vysočany
Tel.: +420 226 011 119, mobil: +420 724 134 618
E-mail: michaela.filipkova@music-city.cz
www.music-city.cz

Tereza Erbenová
MMC Praha s. r. o.
Novodvorská 994/138, 142 21,  Praha 4
Tel./fax: 239 043142, Mobil: +420 731 629 979
mailto: t.erbenova@mmcpraha.cz
www.mmcpraha.cz



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.