TZ: LITOMĚŘICKÉ VINOBRANÍ 2010 A OSTROVNÍ FESTIVAL VRCHOLÍ

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 18. 09. 2010

Přípravy Litoměřického Vinobraní 2010 a Ostrovního festivalu jsou v plném proudu a ve dnech 24. – 25. září se můžete těšit na spoustu jedinečných zážitků v podobě tradičního jarmarku, historického šermu nebo spousty hudebních vystoupení. Každý návštěvník si přijde na svůj šálek kávy „sklenici vína.“


Slavnostní otevření Vinobraní proběhne v 10:00 hod na Mírovém náměstí purkmistrem a Ostrovní festival odstartuje v 10:00 hod. skupina Klasický postup. Pokud přijedete do Litoměřic již v pátek, nebojte se, na Mírovém a Dominikánském náměstí bude od 16:00 hod. již probíhat program.

 

Během sobotního dne se návštěvníci mohou těšit na kapely, jako jsou The Boom, Xindl X, Aneta Langerová, Monkey Business, Nightwork nebo nejnovější host, který vystoupí odbitím půlnoci, kapela Wohnout. Na náměstích vystoupí kapely Žentour, Nestel Postel, Junior big band či Janouček a Vondrák aj.

 

Na Ostrovním festivalu bude pro návštěvníky připraven bohatý program a to nejen hudební, ale např. lukostřelba, skákací boty, airsoft, Swisshop.cz Skate JAM nebo nová míčová hra v ČR jménem Bossaball.

 

Novinkou 2. ročníku Ostrovního festivalu budou „festivalová trička,“ která pro návštěvníky připravil pořadatel s exkluzivním partnerem Rejoice. Trička lze zakoupit v prodejně partnera (REJOICE Shop Litoměřice, Okružní 13) nebo přímo na festivalu či vinobraní na náměstích za 170,00 Kč.

 

Během září lze vstupenku na Ostrovní festival koupit za pouhých 220,00 Kč a tričko za 150,00 Kč přímo v prodejně Rejoice.

 

V průběhu dne bude na Ostrovním festivalu vyhlášena tipovací soutěž, kdy výherce obdrží poukaz na zahraniční zájezd do Turecka.

 

 


Od 16:00 hod bude u Střeleckého ostrova zakotvena loď Porta Bohemica 1 a na horní palubě bude připraveno hlediště pro sedící diváky, kteří by si chtěli vychutnat jedinečný výhled na hlavní stage.

 

Při zakoupení vstupenky na Ostrovní festival obdržíte na místě papírový ID náramek na ruku, kde bude uvedena sleva + číselný kód ID pásky. Při zadání těchto údajů a hesla „Vinobraní“ na stránkách partnera akce www.dream-zazitky.cz, v době od 25. – 30. 9. 2010, Vám bude sleva 100,00 Kč odečtena z nakoupeného Dream zážitku.

 

Více informací o Vinobraní a Ostrovním festivalu se dozvíte na www.vinobranilitomerice.cz.
 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.