Protektor poprvé ve světě

Typ článku: Film a recenze

Datum vložení: 13. 11. 2009

Nový český film Protektor má za sebou úspěšnou mezinárodní premiéru. Příběh osudové lásky v době protektorátu byl uveden včera a dnes, tj. ve středu 28. a čtvrtek 29. října, na Mezinárodním filmovém festivalu v Londýně. Po projekci následovala zajímavá debata diváků s tvůrci.


Protektor poprvé ve světě


Do Londýna film doprovodili spoluautoři scénáře Benjamin Tuček a Marek Najbrt, zároveň režisér filmu, a producent Milan Kuchynka společnosti Negativ. Podle jeho slov je v jednání distribuce filmu ve Velké Británii a Irsku.
V následujících měsících bude Protektor promítán na mezinárodních filmových festivalech v Atlantě, Denveru, Jeruzalémě a Palm Springs.

KONTAKT

NEGATIV FILM PRODUCTIONS
Ostrovní 30, Praha 1, 110 00 Czech Republic
e-mail: office@negativ.cz, phone +420 224 933 755, fax 1420 224 933 472, www.negativ.cz


www.protektor-film.cz

Mediální servis:
2media.cz, s.r.o.
www.2media.cz

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.