VÍTKOVO KVARTETO

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 13. 11. 2009

27.listopadu tohoto roku se očekávané stane skutkem, ano, papežové českého hardrocku vystoupí po dlouhých, snad až nekonečných měsících opět v Lidovém domě Kbely (doba dostatečně dlouhá, aby minule v zákulisí superhřebci znásilněné grupies v klidu porodili).



27. 11. 2009 od 20.30h Lidový dům Kbely

 

Členové Vítkova Kvarteta se tímto počinem (koncertem- pochopitelně) rozhodli rázně ukončit spekulace o rozpadu souboru, které o skupině šíří Ti, kteří v životě nic nedokázali a tak je při pohledu na mladé, štíhlé a perspektivní opravdové umělce žere ZÁVIST. Soubor plný elánu přezkoušel všech svých osm skladeb a troufám si říci, že i při zachovaném (33 let) pořadí pecek je z nich cítit jakýsi nový závan, nebojím se říci- ENERGIE.


 Před vystoupením BOŽSKÝCH zahraje hard-punk-pop-coreová slovenská parta BANK of JOE, kapela, která na rozdíl od jalových kritiků Vítkáčů, naplňuje pravý význam slov FULL of ENERGY a to až po okraj i z domova přinesených nádob.


Tedy, i přes výše zmíněnou superkondici vystupujících radši neváhejte s návštěvou tohoto možná opravdu posledního vystoupení Vítkova Kvarteta, protože kdo ví? Na každém šprochu.......

 

Vítkovo kvarteto je česká bigbeatová skupina, vystupující od počátku 80. let 20. století. Po celou dobu své existence vystupuje s prakticky neměnným repertoárem. Největším hitem této skupiny je píseň Pražskej démon.


Sestava:
Jiří Růžek – zpěv
Petr Mráz – kytara
Jan Šulc – klávesy, kytara
Vladimír Vint - baskytara
Benjamin Vítek – bicí
Karel Kavlík – kytara
Zdeněk Juračka – kytara

 

Diskografie:

Veteráni studené války CD (1985)

Live CD (1995)

Vítkovo kvarteto a Veteráni studené

války - (DVD) PP Production 2005

Best off - B.M.S. 2008


http://www.vitkovokvarteto.cz/
Vstupenky zakoupíte v síti Ticketstream www.ticketstream.cz či si je můžete rezervovat na místě: Lidový dům, Toužimská 244, Praha 9-Kbely tel.:  286 850 853       
Mediálním partnerem koncertu: rádio BEAT
Kontakt: Lidový dům - Lucie Kolorousová tel.:  286 850 853, www.lidovydum.cz, lidovydum@email.cz

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.