TZ: DISNEY ON ICE! Dobrodružství v Disneylandu

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 06. 10. 2010

NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÁ RODINNÁ LEDNÍ REVUE MÍŘÍ DO ČR!


Lední revue Disney on Ice – Dobrodružství v Disneylandu zavede diváky na výlet do kouzelného světa Disneylandu. Diváci se přenesou ze svých sedaček rovnou do zábavného parku společně se super rodinou Úžasňákových, kteří zde tráví dovolenou plnou zábavy. Společně se tu setkají se všemi známými Disneyho postavičkami a atrakcemi přímo na ledě.

 


Začátkem prosince bude možno shlédnout tuto velkolepou show v pražské TESLA Aréně a v ostravské ČEZ Aréně

 


OSTRAVA, ČEZ ARÉNA
( 8. 12. 2010, začátek vystoupení v 15:00 hod. a v 19:00 hod.)

 

PRAHA, TESLA ARÉNA
(11. 12. 2010, začátek vystoupení v 10:00 hod., 14:00 hod. a v 18:00 hod.
12. 12. 2010, začátek vystoupení v 10:00 hod., 14:00 hod. a v 18:00 hod.)

 

 

Lední revue Disney on Ice ukáže divákům zábavu a nepředstavitelné možnosti, které Disneyland nabízí, společně s novým dobrodružstvím rodiny Úžasňákových. Chybět nebude ani Mickey Mouse, Minnie, Donald, Goofy, Pluto, Buzz z Toy Story, Balů a Disneyho princezny Sněhurka a Popelka.

 

Všichni společně zažijí mnoho zábavy a neočekávaného překvapení. Společně s Balů navštíví tajuplnou džungli, zažijí bitvu pirátů z Karibiku, navštíví strašidelný hrad, zastaví se na bláznivé čajové párty u Alenky v říši divů a vyzkoušejí nejrůznější atrakce s Buzzem z Toy Story.

 

Tato velkolepá lední revue Disney on Ice – Dobrodružství v Disneylandu spojuje talent uznávaného tvůrčího týmu a těch nejlepších krasobruslařů s originálním pohádkovým příběhem, který umožní divákům navštívit Disneyland kdekoliv na světě a prožít tam dobrodružství se všemi známými postavičkami s Disneyho příběhů.

 


Více informací na www.pragokoncert.com a www.disneyonice.cz

 

Vstupenky k dostání v předprodejní síti Ticketportal, www.ticketportal.cz, Ticketart, www.ticketart.cz, Ticketpro, www.ticketpro.cz

 

 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.