Listopadová Apokalypsa

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 13. 11. 2009

Ano, pořadatelé Apokalypsy 10 Years Anniversary se rozhodli podpořit s vaší pomocí dobrou věc, konkrétně dětský domov v Telči. Proč právě tento dětský domov? DD v Telči už několik let podporuje jeden z partnerů Apokalypsy, společnost Construct a také Michaela Salačová, jedna z pořadatelek, je jeho patronkou.


Listopadová Apokalypsa podpoří dětský domov v Telči

DD v Telči má na starosti jen 23 dětí a právě zde probíhají rekonstrukce dětských pokojíčků, děti jezdí na výlety, shání se pro ně neustále vše potřebné a prostředky chybí... Proto nás napadlo podat pomocnou ruku a zrealizovat na Apokalypse sbírku, jejíž výtěžek bude věnován právě DD Telč. Na barech budou rozmístěné označené kasičky, do kterých můžete vhodit svůj libovolný příspěvek. Po skončení akce se pak celý výtěžek předá na základě darovací smlouvy řediteli DD Telč, panu Milanu Opravilovi. Průběh sbírky a její finální výtěžek se dozvíte v tiskové zprávě, kterou zveřejníme po Apokalypse.



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.