TZ: SOUTĚŽ O MISS TRANSMISSION 2010 PRÁVĚ ODSTARTOVALA!

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 25. 10. 2010

Agentura United Music vyhlašuje soutěž MISS TRANSMISSION 2010


Agentura United Music vyhlašuje soutěž MISS TRANSMISSION 2010 pro všechny dívky a slečny starší 18 let, které se chystají na cestu do měst budoucnosti, v sobotu 6.11 v pražské O2 areně. Všechny dívky mají možnost soutěžit prostřednictvím internetové sítě Facebook. Stačí přidat svou nejlepší fotografii z party na zeď události MISS TRANSMISSION 2010 – FUTURE CITIES, kreativitě se meze nekladou. 10 finalistek s nejvíce body (kliknutí To se mi líbí) získá All Inclusive VIP Vstupenku na Transmission, která zahrnuje neomezenou konzumaci na luxusní VIP terase, tričko z limitované edice se svým jménem, a dále možnost setkání s DJ´s a společné foto. Vítězka získá navíc lahev pravého šampaňského, CD od Transmission DJ´s s jejich podpisem, a další dárky od United Music. Soutěž končí 31.10.2010.


Více informací naleznete na MISS TRANSMISSION 2010 – FUTURE CITIES a www.transmission.cz



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.