TZ: Listopadový Factory Fashion Market se přesune na Stadión

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 01. 11. 2010

Druhý díl trhu s nezávislou módou Factory Fashion Market ponese heslo Za Ježíškem na Stadión. Proběhne 19.-21. listopadu 2010 v nově otevřených prostorách komiksové kavárny a kulturního sálu Stadión na Kounicově 22 v Brně.


Akce naváže na velmi úspěšný první díl Factory Fashion Marketu, který se uskutečnil v červnu 2010 za hojné účasti návrhářů i návštěvníků v brněnské Zbrojovce. Factory Fashion Market je největší událostí svého druhu na Moravě. Factory Fashion Market pořádá brněnský obchod LoveMusic, vstupné bude zdarma.


Na Factory Fashion Marketu budou své výrobky prezentovat designéři a návrháři z České i Slovenské republiky. Zájem o účast výrazně převýšila kapacitní možnosti Stadiónu.. Nabídka proto bude opravdu pestrá. Vybírat bude možné z originálně pojaté bižuterie, šperků ze stříbra, chirurgické ocele a porcelánu, extravagantních čelenek, tašek, peněženek, kožených náramků a opasků. Mezi oblečením narazíte na jedinečné kousky v romantickém, punkovém i streetovém stylu. Chybět nebudou korzety, trička, pořádné svetry ani kulichy, chybět nebudou ani hračky a samolepky na zeď.


Návštěvníci budou moci nakoupit zajímavé vánoční dárky v příjemné atmosféře. Hudební program zajistí DJ Petera Pea, po půlnoci začne párty v kavárně. O občerstvení se postará bar kavárny Stadión a kulinářské duo Kokino. Páteční a sobotní večer vyvrcholí módními přehlídkami.

 

Seznam prodejců, kteří se zúčastní FFM:

 

Akari, Art Chiara, Atelier cherches la femme, Ateliér Ženy, Bee Sting, Boží zboží, Coolich, Cvok, Dara Bags, Dareen, Dvojčata, E.J.design, Eire, Evj, eWELLyne (SK), Fira moda, Flamingo park, Haneri, Honza, Helmona (SK), Jana Ševčik, Kelvek (SK), Lichi, Jane Bond, Jara Design, Kalamita, Kačatko, KikiBike, Kokino, Lena Trpělková, Lenka Hudečková, LoveMusic, Lubor Baum, Lusk, Mar.s, Mellory, Merrygorando, Minimon, Oberna bižuterie, Patchwork Pavla Křížová, Plazma lab, Punktura, Reforma, Stellion, Retart (SK), Adell (SK), Smash, Swan Art (SK), Nikkita (SK), Tfou, Ty-Gallery, Vaiova, Vajco, Olga Rampichová, Výtvarná dílna MATILDA, Yana Thal, Yellow Jacket Angel, Yo Soy, youngprimitive, Zvrhlý vkus, Žiži

 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.