SUNSHINE - VÁNOČNÍ DÁREK S PŘEDSTIHEM

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 15. 11. 2009

Přesně měsíc před Štědrým dnem chystá Sunshine koncert, při kterém rozdá dárky svým věrným fanouškům.


Sunshine neslibují sponzorské roboty na podiu, polonahé tanečnice, ani drinky za poloviční cenu.

 

24.11. 2009, přesně měsíc před Štědrým dnem, rozsvítí ale svůj pekelný stromeček a rozhází dárky pro všechny svoje věrné fanoušky v pražském Lucerna Music Baru.

 

Že to bude jízda, o tom nemůže snad být ani pochyb, přesto si pozvali jako energické rozehřívače kapelu Dead Pope\'s Company (www.bandzone.cz/deadpopescompany) a zvou kromě věrných Kidz In Da Streets, The Pytlix Clanu a ostatních fans i Vás všechny z ulice na generálku vánočního mejdanu. Prodloužený set, možnost pořídit exkluzivní merchandise, tradičně vychytaná světla a hlavně nekašírovaná zábava, to jsou jediná povolená reklamní lákadla pro tento večer.

 

Lístky můžete koupit ve všech obvyklých předprodejích a až uvidíte plakát ruky s vyřezaným trojúhelníkem na zápěstí, platí to samé heslo, co pro adrenalinové reality shows: nikdy to nezkoušejte sami doma!

 

www.myspace.com/sunshinetrash
www.myspace.com/sunzfunz
www.bandzone.cz/sunshine
www.facebook.com/sunshinecz
http://musicbar.iquest.cz/wwwroot/
 



Autor: Alysia2

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.