TZ: Sbírejte kódy a získejte ovečku Lambi!

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 13. 11. 2010

Společnost Metsä Tissue, přední výrobce hygienických potřeb, připravil pro své zákazníky nový věrnostní program. Každý, kdo zakoupí jakýkoliv balíček produktů Lambi zařazených do akce a přihlásí se na webové stránce www.lambi.com, získá atraktivní dárek.


Pokud se chcete do programu zapojit, stačí zakoupit balíček výrobků Lambi zařazených do akce ( viz webové stránky www.lambi.com, např. papírové ručníky či toaletní papír) a najít speciální kód, který je umístěn na vnitřní straně obalu. Pomocí kódu se pak přihlásíte na webové stránce www.lambi.com. Nejprve zvolíte příslušnou zemi, přihlásíte se a zanesete kód.

 

V tomto věrnostním programu můžete získat nádherné měkoučké hračky – ovečky Lambi. Pravidla věrnostního programu naleznete na stránkách www.lambi.com. Za pouhé čtyři body získáte klíčenku, za deset bodů roztomilou ovečku Lambi střední velikosti a za třicet její velkou verzi. Každý si může vybrat dárek, který se mu bude líbit.

 

„Značka Lambi byla na český a slovenský trh uvedena teprve nedávno, a to sice v roce 2008. Doufáme, že zákazníci neocení pouze výjimečně vysokou kvalitu produktů Lambi, ale oblíbí si i její symbol, ovečku Lambi. Děti ve všech zemích, kde se výrobky řady Lambi prodávají, si měkoučké, roztomilé ovečky oblíbily a s nadšením se zapojily do věrnostního programu.”, uvedla Anna Jackowicz, brand manažerka značky Lambi. „Doufáme, že i v Čechách a na Slovensku si ovečky děti oblíbí a výrobky Lambi se stanou běžnou součástí domácností.”

 

Výrobky Lambi jsou bílé, jemné, hygienické a šetrné k životnímu prostředí. Jsou vyrobeny výhradně z nerecyklovaného vlákna a jsou tedy vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Mezi výrobky Lambi patří papírové ručníky, toaletní papír a papírové kapesníky.

 

Značka Lambi pochází ze Švédska, kde se řadí mezi superprémiové. Je čtvrtou nejprodávanější značkou spotřebního zboží vůbec, přičemž předčí i taková esa jako jsou Sony, Adidas či Nokia.



Společnost Metsä Tissue je předním dodavatelem papírových výrobků pro evropské domácnosti i velkospotřebitele. Řadí se také mezi přední světové výrobce pečicího papíru. Našimi hlavními značkami jsou Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin a Fasana.
Značka Lambi byla dříve známa pod názvem Vita Lamm (bíla ovečka). Značka Vita Lamm vznikla v roce 1962 a v roce 1987 se přejmenovala na Lambi. Aktuální koncepce značky Lambi byla v roce 1995 představena v Dánsku, Norsku a Švédsku a v roce 1997 ve Finsku. V roce 2003 byla značka uvedena na ruský a polský trh a do pobaltských zemí. V roce 2008 se značka Lambi představila také na Slovensku, v České republice a v Maďarsku. Roční obrat společnosti je 860 milionů EUR. Společnost Metsä Tissue je součástí skupiny Metsäliitto Group.


Další informace o skupině Metsä Tissue získáte na webových stránkách na adrese www.metsatissue.com.


 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.