Olympia Brno hostí finalisty Česko Slovenské SuperStar

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 16. 11. 2009

Finalisté populární pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar zazpívají návštěvníkům nákupního a zábavního centra Olympia Brno.


 Finalisté populární pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar zazpívají ve středu 18. listopadu od 17 hodin návštěvníkům nákupního a zábavního centra Olympia Brno.

 

Příznivci Dominiky Staré, Thomase Puskailera, Leony Šenkové, Jana Bendiga, Bena Cristovaa, Moniky Bagárové, Martina Chodúra, Markéty Konvičkové, Paulíny Ištvancové, Denise Lacha, Nikolety Balogové nebo Miroslavy Šmajdy tak budou mít jedinečnou šanci vidět a slyšet své oblíbence „naživo“. A nejen to! Po koncertě následuje autogramiáda, takže kromě nezapomenutelných zážitků si mohou domů odnést i vlastnoruční podpisy svých oblíbenců.


Brněnská Olympia tak zažije první ze tří exkluzivních koncertů (následuje Bratislava a Praha), které SuperStar na své cestě ke slávě absolvují.


Kontakty

Oficiální stránka společnosti Olympia Brno: www.olympia-centrum.cz
Olympia Brno
Shopping & Entertainment centre
U Dálnice 777
664 42 Modřice
Tel.: +420.547.423.624
Fax: +420 547.243.780



 



Autor: Alysia2

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.