Skyline: Vánoční koncert v Lucerna Music Baru

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 16. 11. 2009

Jak už se stalo v posledních letech tradicí, i letos si Skyline pro domácí pražskou půdu připravili speciální vánoční koncert.


Ten se tentokrát odehraje 15.prosince v Lucerna Music Baru a půjde o jediné letošní a zároveň na několik měsíců poslední sólové vystoupení kapely v hlavním městě.

 

Skyline mají za sebou další úspěšný rok, během kterého odehráli desítky koncertů a díky svým divokým vystoupením patřili k ozdobám největších tuzemských festivalů (viz cca desetitisícový kotel na letošním Rock For People). S kapelou se také maximálně sžila zpěvačka Marka Rybin (ex-Gaia Mesiah), která už nyní působí dojmem, jako by byla v kapele odjakživa. Když Skyline nekoncertovali, pracovali celý rok na svém novém albu, které by mělo vyjít v půlce příštího roku.

 

„Je to naše veledílo,“ říkají s úsměvem Skyline. „Nikdy jsme neměli k finálnímu výběru připraveno tolik nových skladeb jako tentokrát. Makáme na tý desce fakt hodně, je to pro nás zásadní záležitost – už jenom proto, že bude první s Maru. Ta deska každopádně hodně lidí překvapí,“ slibují Skyline.

 

Co se týče vánočního koncertu, již tradičně nebudou chybět ani vychytané projekce od VJky DNA a jistě dojde i na nějaké to speciální vánoční překvapení. Zpívání koled a decentně klidný večer ale nečekejte - v první řadě to bude mejdááán, bordééél a masakrrrr jako vždycky!

 

Po koncertě pak bude večírek pokračovat s novým DJským projektem Hiffi And Jacob, za nímž se skrývají dva členové Skyline a který slibuje pumpující electro-breakbeat-rave set.

Více info na:

www.skylineweb.cz
www.myspace.com/skylinecz
www.youtube.com/skylinetv
www.myspace.com/hiffiandjacob
www.musicbar.cz
www.dsmacku.com
www.myspace.com/dsmackupromotion

 

 



Autor: alysia

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.