Wishbone Ash v České republice!

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 21. 11. 2009

Wishbone Ash mají šťastnou ruku s turné The Real Deal Tour!


 

Skoro po čtyřiceti letech co Wishbone Ash vystoupili na svém prvním koncertu stále zaznamenávají tisíce mílí na 150-200 koncertech ročně napříč kontinenty. Zcestovalí rockeři Andy Powell a Muddy Manninen na kytary, Bob Skeat na basu a Joe Crabtree na bicí dodávají zboží přímo rovnoměrně: „the real deal“ každým směrem.

 

„The Real Deal Tour“ bere Wishbone Ash na 8-měsíční hudební cestu skrz Velkou Británii a USA, Rakousko, Belgie, Francie, Německo, Holandsko, Skandinávii a Švýcarsko. Po cestě bude kapela dodržovat fanouškovské zvyklosti v přístavu Sv. Lucie, Floridě, USA a Chesterfield, Velké Británii.

 

Wishbone Ash - rovná se souměrný kytarový styl, který kombinuje melodii a brilanci a je kapelní vizitkou. Jejich zřetelný zvuk ovlivnil kapely jako The Lizzy, Iron Maiden a hosty mladných kapel.
Není zde mnoho kapel se životností Wishbone Ash, obzvláště kapely které průběžně produkují novou hudbu. Naléhajíc na to jít kupředu a nepokračovat v nostalgii, vydali Wishbone Ash třetí studiovou nahrávku v uplynulých šesti letech. Jejich show jsou směsicí výběru z jejich rozsáhlé starší tvorby a nového materiálu, uspokojující dlouholeté fanoušky a stejnou měrou i nové obdivovatele.

 

Wishbone Ash je synonymum s autentickým hvězdným rock´n´rollem : je to tak skutečné jaké se to zdá být.

 

Navštivte www.wishboneash.com pro více informací


Vstupenky opět v předprodeji za 440,- Kč v síti Ticketstream www.ticketstream.cz a Ticketpro, www.ticketpro.cz

 

Bližší informace:
Blue Effect spol. s r.o.
Mgr. Jana Urbanová +420 603 195 500, +420 777 195 500
Práčská 2669/107 www.blue-effect.cz
106 00 Praha 10
 



Autor: alysia

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.