Sunshine si do Lucerna Music Baru pozvali Dead Pope´s Company

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 21. 11. 2009

Na koncert měsíc před vánoci si pozvala kapela Sunshine jako hosta Dead Pope´s Company.


Dead Pope’s Company je energická rock’n’rollová skupina, která vznikla na konci roku 2004. V roce 2008 kapela natočila demo s názvem Guess who’s dead, které poskytla zdarma ke stažení na internetu. Na začátku roku 2009 kapela obměnila původní sestavu a začala pravidelně a usilovně zkoušet, aby se dopracovala do nynější podoby. Do konce roku vyjde také nové CD. Dead Pope’s Company za dobu svého působení odehráli spoustu koncertů a zaujali širokou škálu fanoušků, kterým nostalgicky připomínají kapely ze 70. a 80. let...

 

 

Koncert se uskuteční 24. 11. v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky za 200,- Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu za 250,- Kč.

 

 

Klub bude otevřen od 20:00 hodin. 

Více info na:

 

www.myspace.com/sunshinetrash

www.myspace.com/sunzfunz
www.bandzone.cz/sunshine
www.facebook.com/sunshinecz

www.myspace.com/deadpopescompany

www.myspace.com/deadpopescompany

www.musicbar.cz

www.dsmacku.com

www.myspace.com/dsmackupromotio



Autor: Alysia2

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.