TZ: Na denní i noční prohlídku Bílé věže již tuto sobotu

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 10. 02. 2011

Hradec Králové


Pro trvale značný zájem veřejnosti nabízí od počátku letošního roku Hradecká kulturní a vzdělávací společnost za podpory Statutárního města Hradec Králové ve spolupráci s destinačním managementem Hradecko turistickou novinku. Tou je možnost navštívit ochoz dominanty města – Bílé věže - a potěšit svůj zrak úchvatným pohledem na krajskou metropoli kromě standardní sezony také každý víkend v průběhu zimních měsíců. „Jde opět o celodenní prohlídky (tedy od 9 do 12 a dále od 13 do 17 hodin). Kromě toho je možno absolvovat rovněž prohlídky noční (od 20 do 24 hodin), které se uskuteční každou první sobotu v měsíci, tedy ještě ve termínech 5. února a 5. března“, uvádí ředitel společnosti Miroslav Franc. „Sezona 2010 na Bílé věži dopadla výborně, dosáhli jsme návštěvnického rekordu (22763 turistů, z toho 2088 v rámci nočních prohlídek) a nabídku služeb pro veřejnost hodláme dále rozšiřovat“, dodává Franc. Všichni, kdo chtějí spatřit jedinečné denní či noční panorama zasněženého Hradce Králové a jsou ochotni vyšlapat 233 schodů, jsou srdečně vítáni



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.