Kubánská Salsa

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 11. 04. 2011

Kulturní akce !!!!


Toto jsou stránky založené jedním kubánským uprchlíkem, který je vděčný za azyl v České Republice, ale zároveň se nemůže zbavit svojí divoké kubánské povahy a zapomenout na kulturu svojí země, a tak se rozhodl, že ji zde bude šířit.

SALSA VÍKENDY
Tyto akce nejsou omezeny místem vašeho bydliště - konají se vždy od pátku do neděle na některém z krásných míst České Republiky a kromě toho, že se na nich v intenzivních kurzech naučíte základy salsy nebo vylepšíte v tom, co už umíte, jsou i různě tematicky zaměřeny. 

V tuto chvíli jsou naplánovány tyto víkendy:

Salsa víkend pro páry v Lázních Velichovky 20.-22.5.2011
Seznamovací Salsa Víkend v Brdské vrchovině 22.-24.7.2011 

SALSA KURZY
Pro ty, kteří bydlí v Hradci Králové nebo okolí, probíhají pravidelné kurzy salsy. 
KAPACITA VŠECH AKCÍ JE OMEZENA - PŘIHLAŠTE SE VČAS, ABY NA VÁS ZBYLA VOLNÁ MÍSTA!

Termín: Každé úterý a středa, kurz již probíhá!
Čas: 19:00 - 20:30
Místo: Obchodní Akademie Hradec Králové OAHK. (V Lipkách 692/1a,50002 Hradec Králové)
Cena: 1000,- / osobu. Kurz obsahuje 10 lekcí po 90 minutách, kde se naučíte všechny základní taneční kroky kubánské salsy.
Stav: Volná kapacita
Jedna samostatná lekce - 250 Kč / 90 minut.

Podrobnosti:

www.salsadecuba.webnode.cz

 

 



Autor: Salsa de Cuba

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.