Yerba mate - Křest DVD Buen día Yerba maté.

Typ článku: Film a recenze

Datum vložení: 06. 12. 2009

2.12.2009 se uskutečnil křest filmu Buen día yerba mate.


Chajovna aneb Yerba maté poprvé.

Chajovna má s novým filmem velmi mnoho společného, protože se podílela na novém filmu nejen jako sponzor, ale také jako inspirátor.

Chajovna je také místěm kde se yerba maté často popíjí, místem kde se schází lidé, kteří mají čaj rádi, ale také mu rozumí, tak že není divu, že se stala tak trochu i místem kde začal projekt dostávat jasnější obrysy.

 

Křest DVD Buen día yerba mate aneb Yerba mate podruhé.

Na počátku komponovaného filmového večera zahrála divákům brněnská skupina Shivanam, která podpořila uvolněnou atmosféru a pomohla návštěvníkům nenuceně vplout do pohody. 

 

Ochutnávka yerba maté - aneb na zdraví a pro zdraví.

Po koncertu Shivanamu jsme všichni (mnozí z nás poprvé) ochutnali yerba maté a zažili tak první mocné argentinské "nakopnutí", ale to už byl čas pokřtít naše nové DVD miminko, aby se mu dařilo a dobře se prodávalo, ale hlavně jsme si všichni přáli, aby po něm následovaly i další. Jestli se nám naše přání splní, to ukáže až čas.

 

Jen víc podobných filmů

Viděl sjem tento film již podruhé, ale křest je křest, takže jsme začali srkat, tak jako aktéři cestopisu na plátně a čas spokojeně plynul.... až moc rychle. Zazvonil zvonec a po půl hodině byl snu o argentinském čajovém ráji konec a ještě dlouho prý všen zněla v uších hezká nutkavá melodie s vůní yerba mate.

 

DVD Buen día yerba maté si můžete zakoupit Zde

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.