Satelitní komplety pro 2 TV

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 14. 07. 2011

Satelitní komplety pro dvě televize musí disponovat specifickými komponentami pro tento typ příjmu. Chcete-li tedy přijímat satelitní vysílání na dvě televize, je nutné to vzít v potaz již při výběru satelitního kompletu.


Standardní satelitní komplet pro jednu televizi obsahuje parabolu, konvertor s jedním výstupem, koaxiální kabel, dva F-konektory a satelitní přijímač. Oproti tomu satelitní komplety pro dvě televize obsahují dva satelitní přijímače, konvertor se dvěma výstupy a čtyři F-konektory. Pro příjem na další televizi je totiž nutný samostatný satelitní přijímač, který je připojen přímo do konvertoru. Není možno koaxiální kabel rozdělovat pomocí různých rozboček. Toto propojení by totiž znamenalo, že na obou televizích bude stejný obraz.

Satelitních kompletů pro dvě televize je na trhu spousta typů. Je možno si například zakoupit komplet pro dvě televize, který je již připraven pro budoucí připojení dalších televizorů (více výstupů na konvertoru). Dále lze zakoupit například satelitní komplet pro 2 TV s možností příjmu satelitních programů z více družic (liší se konvertor a parabola). Další variantou jsou pak různé specifické satelitní komplety určené pro různé typy příjmů satelitního vysílání.

Článek poskytnut www.satelitni-komplety-shop.cz



Autor: zmazanek

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.