TZ: Barvy léta 2011 - na Jezeře v Poděbradech

Typ článku: Cestování a památky

Datum vložení: 21. 07. 2011

Jubilejní 10. ročník hudebního festivalu Barvy léta se letos uskuteční 23.července 2011 v areálu Jezera Poděbrady.


Letošní dramaturgie je opravdu pestrá a dá se říci, že si zde každý najde to své. Brány areálu se otevřou v 11:00 a od 12:00 se zde představí plejáda českých a slovenských interpretů ve velmi pestrém složení:


HENTAI CORPORATION, DE BILL HEADS, APPLE JUICE, M.Z.H., PLEXIS, E!E, KRUCIPÜSK, TLESKAČ, ANNA K, ZÓNA A, WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA a pochopitelně hlavní hvězda celého večera TŘI SESTRY!.

 

Během akce se mohou diváci občerstvit nejen koupáním v jezeře, ale též u nespočtu stánků s dobrým jídlem a pitím. V areálu bude také dětský koutek a další atrakce pro sportovní vyžití. Spolupořadatelem akce je Kulturní a informační centrum Poděbrady.

 

POZOR!!!
V pátek 22.7.2011 bude večírek pro nedočkavce – hurá!
Vstup na páteční večírek a kamp jsou ZADARMO.
Hudební program, jídlo a pití nebude chybět.

 

Oficiální web: www.barvyleta.cz
infotel: +420 731 587 787

 

Kromě ticketingových sítí Ticketstream, Eventim a Ticketportál a tradičních předprodejních míst v Turistickém informačním centru Poděbrady či barech Johny a Plovárna na Jezeře bude možné zakoupit vstupenky tradičně v Hostinci Na Staré Kovárně - Kamenická 17, Praha 7 a Na staré Sokolovně - Podolská 5, Praha 4.

 


Hlavním partnerem festivalu je:
Gambrinus

Partneři:
STOCK Plzeň - Božkov, Nadace BESIP, Party Led

Mediální partneři:
Rádio Beat, TV Óčko, Rádio Kiss Delta, Bandzone.cz, Regionální Deníky, Annonce, Náš Region



 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.