Výstava výtvarného umění

Typ článku: Muzea a výstavy

Datum vložení: 08. 08. 2011

Od 3. srpna do 4. září probíhá v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí již XIII. ročník výstavy výtvarného umění.


 Pro návštěvníky jsou připravena různá díla zruba 40 autorů z Ústí nad Orlicí a širokého okolí.

K vidění jsou zde například malby, kresby, olejomalby, malba kombinovaná s 3D efektem,  šperky , šaty , modní doplňky - kabelky , šály, loutky a mnoho dalšího

  Slavnostní vernisáže, kterou průvodním slovem uvedl malíř Richard Pešek, se zúčastnilo mnoho diváků, které zde také přivítal starosta města Petr Hájek . Po uvítání návštěvníků začal program, na kterém se představila skupina Street Army Crew  , Ivan Rajský varhany +  zpěv

Výstava  je z velké části prodejná, můžete navštívit od pondělí do pátku mezi 10 – 13 a 14 – 17 hodinou a o víkendech mezi 14 – 17 hodinou.



Autor: salajda - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.