Lucy Junk hledala inspiraci v Caorle stejně jako Ernest Hemingway

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 25. 09. 2011

Zpěvačka a tvář hudební a lifestylové televize ALL TELEVISION, Lucy Junk, strávila týden v italském letovisku Caorle, kde se ovšem nerekreovala, ale usilovně pracovala...


Lucy Junk (22) navštívila oblíbené italské letovisko Caorle, aby společně s režisérem Jakubem Vanišem vybrala lokace pro natáčení svého videoklipu, který by se měl natáčet v první polovině roku 2012.

Jedním z důvodů proč si Lucy vybrala Caorle byl ten, že zde i nějaký čas žil a tvořil její oblíbený spisovatel Ernest Hemingway. Krása tohoto letoviska, která se skrývá hlavně v jeho historické části okouzlila celý tvůrčí tým, který zde v příštím roce bude natáčet scény do připravovaného videoklipu. 

Aby toho nebylo málo, tak v Caorle probíhalo focení nové kampaně pro ALL TELEVISION, kterého se ujal zkušený fotograf David Špidlen a o vizáž se postarala Alžběta Fleglová.

Jelikož v Caorle probíhal i workshop budoucích moderátorů ALL TELEVISION, podělila se Lucy Junk s budoucími moderátory o své zkušenosti a představila jim svůj nový pořad Beauty, jehož partnerem je např. Xtreme Lashes, které se představí hned v prvním díle pořadu. Těšit se na tento lifestylový pořad můžete již 13. října 2011, právě na ALL TELEVISION. 

 

 

 

 



Autor: Jarek Jansky

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.