Ranní Show Live pod taktovkou Evropy 2 v Pardubicích

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 01. 10. 2011

Byla nebyla akce rádia Evropa 2 s názvem Ranní Show Live, která prodloužila svůj výjezdní řetěz 30.9. o noc v Pardubicích. A stálo to za to.


Pardubický Ideon byl otevřen od osmi večer a v devět se na pódiu objevil DJ Ondra Vodný, který řádně zahájil noční program tanečními hity. Zhruba po hodině byl vystřídán taneční skupinou T-Bass, což byl příjemný přechod mezi jakousi diskotékou a očekáváným koncertem kapely NightWork. Jejich harmonogram písní obsahoval např. novinku Zoomba, která měla premiéru na koncertě v pražské zoo, kam se kluci pro dobrou věc nechali v červenci na dva dny zavřít.
Publikum hudebníky nejen hlasitým potleskem oceňovalo a podporovalo již během koncertu. A když ještě zpěvák kapely Vojta Dyk přidal pár kreací zumby, byly fanynky zcela hotové...

 

Po vystoupení nočních dělníků nastoupil rodák z Pardubic Pavel Cejnar - tentokrát v roli DJ - a noc se proměnila v opravdovou party za efektů laserové show.

 

V magickou půlnoc atmosféru začali přiživovat další hvězdy Evropy 2 - Lucka Šilhánová, Leoš Mareš a Patrik Hezucký, kteří si střihli i nějaký ten Leošův hit jako např. Lži jsou jako déšť.

 

Asi od třetí hodiny ranní se zábava v budově nesla opět v DJ duchu. A jestli jsou v Pardubicích pořádní "pařmeni", možná tam "paří" až dodnes.
Ale pozor! Maximálně do 14.10., kdy se koná předposlední zastávka Ranní Show Live, a to ve Zlíně. Více na rannishowlive.cz

 

 

 

 

 

 

 



Autor: Diana - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.