Cesta za duhou

Typ článku: Muzea a výstavy

Datum vložení: 02. 11. 2011

1.11.2011 proběhla v pavilonu kavárny Grébovka ( Praha , Havlíčkovy sady ) vernisáž výstavy.


 Na této výstavě uvidíte díla lidí nemocných sklerozou multiplex.  Vystavovány jsou fotgrafie , malby a také trojrozměrné předměty šperky, keramika ...

Výstava je přístupná do 30 listopadu.

Na zahájení výstavy byli pozváni umělci, kteří vystavují svoje díla .  Začátek akce byl v 18. °° hodin venku před výstavním pavilonem na podiu bylo vystoupení bubenické skupiny Live drums. Všichni návštěvníci byli nadšeni produkcí a nebyl nikdo komu by tato hudba nic neřekla většina lidí se začala pohupovat v rytmu bubnů a nebo alespoň podupávat do taktu.  Po vystoupení se všichni přesunuli do výstavní síně , která byla příjemně vytopena. Úvodní slovo měla p. Hana Potměšilová představila kurátorky výstavy slečny Veroniku Bratrychovou a Kláru Zápotockou.

Zároveň byli představeni také zástupci sponzorů firmy Merck , klub SMS, .... slovo dostal také p. Karel Hrkal předseda unie Roska.

Poté proběhlo hromadné focení všech autorů do tisku

Tímto byla ukončena oficiální část a všichni byli pozváni na malé občerstvení.

Výstava je pod záštitou p. Lenky Kohoutové.

Chtěla bych moc poděkovat všem vystavujícím autorům a povzbudit je do tvorby dalších krásných věcí.



Autor: salajda - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.