Kapela Toxique zkouší v lese

Typ článku: Počítače a internet

Datum vložení: 20. 12. 2011

Před nedávnem se na Oblibeny.cz objevil článek pobízející čtenáře serveru k zaslání libovolných dotazů na kapelu Toxique. Zde máme odpovědi.


 

Kdo z Vás dal kapelu dohromady, resp. jak kapela vznikla? (Denda)
To se jednou setkali Klára a Patrick a potkali sympaťáky Romana, Honzu a Vildu. A tak si dali sraz v jedné pražské zkušebně a bylo to!

 

Kdo vymýšlí texty? (Denda)
Dendo, bývá to divočina. Koho napadne text ten se použije.

 

Jak často se scházíte a trénujete písně? (Adam)
Adame, musíme se přiznat, že v Praze děláme zkoušky jen výjimečně. Většinou nabereme košík jídla a pití a vyrazíme jednou za čtvrt roku někam do lesů a tam zkoušíme intenzivně celý týden.

 

Plánujete turné po ČR? (Maarty)
Jasná věc! Celý leden budeme točit naší třetí desku a začátkem března vyrážíme na turné!

 

Zavítáte někdy do Hodonína nebo okolí? (Bára)
Něco kolem bude stopro! Ale když nahodíš nějaký super klub v Hodoníně, přijedeme tam!

 

Co berete jako svoji základnu? (Peťka)
Star Trek!:)

 



Autor: Diana - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.