ikupon.cz – kupony na slevu, slevové kódy

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 19. 01. 2010

V čase slev přichází uživatelům pomoci s výběrem dárků nový internetový portál www.ikupon.cz. Cílem serveru je nabídnout ucelený přehled slevových kuponů kamenných i internetových obchodů v České republice.


V čase slev přichází uživatelům pomoci s výběrem dárků nový internetový portál www.ikupon.cz. Cílem serveru je nabídnout ucelený přehled slevových kuponů kamenných i internetových obchodů v České republice.

 

Jak popsal zakladatel serveru Radek Hron “Nechceme stát opodál, chceme přinést reálnou úsporu peněz našim uživatelům. Motivací nám byl nedostatek podobné služby v České republice. Že jsme na správné cestě dokládá 1500 registrovaných uživatelů za týden provozu serveru”.

 

Server je zdarma pro všechny nakupující tak i pro obchodníky. Obchodníci si mohou vložit slevové kupony, odkazy na své webové stránky nebo kód opravňující ke slevě. Třetí možností je vytvořit si slevový kupon ve formátu pdf přímo na www.ikupon.cz .

 

Mezi nejúspěšnější slevové kupony se řadí jak sleva malého internetového obchodu -http://ikupon.cz/156:krtecek_com tak i poukázka na slevu do fastfoodového řetězce http://ikupon.cz/173:mcdonalds 

 



Autor: ikupon.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.