Hrajeme divadlo v ulicích Litomyšle

Typ článku: Divadlo a programy

Datum vložení: 17. 01. 2012

Přijďte k nám do sdružení Dobré divadlo a zahrajte dětem tyto pohádkové bytosti: vodník, víla, princezna, Sněhurka, trpaslíci, hejkal, čert, drak, ponocný se psem, čarodějnice, čaroděj, Červená Karkulka, Kašpárek, bezhlavý rytíř, loupežník, pirát, bílá paní, jezdci na koních.


Zájemci, napište na:
info@dobredivadlo.cz
volejte na: 777 637 888

Bláznivý rej začíná! Zakládáme dobrovolný ochotnický spolek, který dětem a dospělým zábavnou formou přiblíží známé osobnosti Litomyšle a připraví pro děti „stezky odvahy a poznání”.

Hledáme ochotníky i neherce. Vystoupení bude vždy první pondělí v měsíci v ulicích města. Diváky provede připravenou trasou rytíř Toulovec. Pokud byste nám chtěli pomoci s propagací nebo finančně, napište nám, prosím. Budeme rádi. Pokud máte chuť pobavit sebe a známé, vesele vzdělávat děti, tak vstupte do našeho spolku Dobré divadlo. Vyberte si roli, napište nám kontakty na sebe a pozveme vás na schůzku. Spolupráce je nezávazná. Na odměně se domluvíme po vyzkoušení. Garant projektu je Tomáš Langr, ředitel neziskové organizace Dobré divadlo.



Autor: Langrová

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.