Divadlo Kámen bude v únoru plně poeticky autorské

Typ článku: Divadlo a programy

Datum vložení: 02. 02. 2012

Divadlo Kámen v únoru nabídne poeticky laděný program, čerstvě nastudovanou hru Deus ex offo i starý poměrně známý kousek Ras al Chajma.


 Divadlo Kámen hned zkraje února (pátek 3.2.) pohostí autory z literárního serveru Liter.cz. Autorské čtení poezie doplněné hudbou v kamenné atmosféře vypukne v 19.30 ve Studiu Divadla Kámen – Nekvasilova 2, Karlín. V úterý 14.2. se pak domovské Divadlo Kámen pokusí o poměrně souvislé vyprávění o ztrátě důležitého zařízení ve zdánlivě arabské hře Ras al Chajma. Příběh o poměrně hezkém městě, emirátu, arabském jako, začne opět v 19:30 hodin. Třetí únorový víkend (sobota 18.2., neděle 19.2.) opět a stále v 19:30 hodin se představí další host Divadla Kámen Divadlo trAktor s projektem na námět textů jednoho z nejznámějších meziválečných polských básníků židovského původu Jiliana Tuwima „Bal w operze“ a písniček polské básnířky a spisovatelky Agnieszki Osieckiei. V Galerii Divadla Kámen bude nejen při představení, spíše po něm (ať divák zbytečně necourá) k vidění výstava fotografií dané hry od Isaaca Sibecasa. Únor bílý, spíše mrazivý, zakončí druhá premiéra nové hry Deus ex offo. Ve čtvrtek 23.2. od 19:30 hodin se šťastní diváci, kteří si i přes obrovský zájem stihli jen tak tak na poslední chvíli zakoupit lístek, budou moci těšit nejen na obvinění, usvědčení, vazbu, odsouzení, vězení, mýdlovou vodu, hořkou čokoládu……. 

Více informací na www.divadlokamen.cz 


Autor: Divadlo Kámen

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.