Divadlo Kámen chystá v dubnu vlažně náročný program

Typ článku: Divadlo a programy

Datum vložení: 24. 03. 2012

Dubnový program Divadla Kámen otevře vzácný host z Karlových Varů, vítěz mezinárodní soutěže amatérských recitátorů České a Slovenské republiky, Vladimir Banderski se svým představením Tango s Avidanem.


Recitace básní divadelníka, filmaře a samozřejmě básníka řadícího se k izraelské avantgardě Davida Avidana představí Banderski v osobitém stylu, s jehož divadelní podobou mu pomohl mladý divadelník Jan Hnilička. Geniálního a v Čechách téměř neznámého básníka Avidana nám Banderski představí v úterý 3. dubna v 19:30 hodin ve Studiu Divadla Kámen (Nekvasilova 2, Praha 8 – Karlín).

Ve čtvrtek 12. dubna v 19:30 hodin se po dlouhé době odehraje několikabarevný pokojový horor se studeným krbem a přimrzajícími kalužemi přede dveřmi – Opičí tlapa. Z vlastního repertoáru pak Divadlo Kámen předvede ještě svoji čerstvou hru Deus ex offo, kterou opět s vlažnou vodou a zoufale hořkou černou čokoládou prožije na kamenném jevišti ve čtvrtek 19. dubna v 19:30 hodin.

Aprílový měsíc uzavře v úterý 24. dubna od 19:30 hodin koncert soudobé vážné hudby Anny a Jana Ptákových. Dvojice zahraje na klavír a klarinet díla od známých vážných jmen - Berga, Bacha či Debussyho. Náročný, vážný a soudobý večer pak doplní ještě vážnější a náročnější poezie historika Jakuba Syneckého.

Více na stránkách www.divadlokamen.cz nebo na blogu DK (www.divadlokamen.blogspot.com). 



Autor: Divadlo Kámen

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.