Vychází společné album amerického kytaristy Geoffa Tysona a americko-české skupiny The Wavemen

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 29. 01. 2010

Společné album kytaristy Geoffa Tysona a skupiny The Wavemen



Zdá se, že Praha je pro spousty Američanů stále velmi inspirativním místem. A to na tolik, že s v Praze usadí, žijí tady, ale i tvoří. To je případ i dvou Američanů kytaristy Geoffa Tysona a básníka a člena skupiny The Wavemen Luciena Zella, kteří se do Prahy přestěhovali před dvěma lety. Začali pracovat na nové hudební tvorbě, se svými českými přáteli založili
kapely a začali hrát po českých klubech.

 

Rozhodli se vydat i společné album, které vychází právě v těchto dnech. Album obsahuje 6 písní od Geoffa Tysona a 6 písní od The Wavemen. Album Geoff Tyson a The Wavemen pokřtí na společném koncertě 14. února v pražském klubu Vagon. Po té vyrazí se svými kapelami koncertovat i po dalších českých a moravských městech.

 

První singlem Geoffa Tysona je skladba „You Don´t Know“. Videoklip k této písni můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=lKMCwTjiu7E.

 

Prvním singlem The Wavemen je skladba „Waiting at the Edge“ . Videoklip k této písni můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=VzHZdCCK-Pw.

 

Důležité odkazy:
www.geofftyson.com
www.myspace.com/geofftyson
www.thewavemen.com
http://www.myspace.com/thewavemen

 

Album Geoff Tyson/ The Wavemen vychází na labelu: Geoff Tyson Music ASCAP/The Wavemen.
Album se bude prodávat především na koncertech a novinových stáncích.

 

Termíny koncertů Geoff Tyson band
14. února Praha - Vagon (křest sampleru alba) spolu se skupinou The Wavemen
22. února Brno - Metro Music Bar
23. února Praha - Modrá Vopice
10. března Třebíč - Klub-B
11. března Ostrava - Templ Music Club
12. března Krnov - Kofola Music Club
13. března Frýdek-Místek - Stoun Club
 

 

 

 



Autor: Alysia2

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.