AZ-europe - evropský zábavně-informační portál

Typ článku: Počítače a internet

Datum vložení: 09. 08. 2012

AZ-europe je sociální síť, katalog, zpravodajství a elektronické obchodní centrum v jednom.


Mohli bychom mu dát několik přívlastků, jako například: evropský, přehledný, moderní, rychlý a mnoho dalších, protože to AZ-europe určitě je, vždyť posuďte sami. Hledáte vhodné ubytování, místo, kde se dá dobře najíst, lékaře, dobrou stavební firmu, způsob jak se zabavit nebo dozvědět se co se děje doma a ve světě? AZ-europe je to nejlepší místo, kde najdete vše potřebné. AZ-europe chce dát možnost uživatelům stránky vybavit si v Evropě cokoliv, snadno a rychle bez jakýchkoliv bariér. Od podobných webů se AZ-europe liší tím, že na konkurenčních portálech si uživatelé za prezentace musí platit, funkcionalita katalogových portálů je na velmi slabé úrovni, jsou nepřehledné, neaktualizované a vyhledávání bývá často složité a nefunkční. AZ-europe se proto zaměřil na nové technologie, kterými zrychlil načítání stránky a přizpůsobil jejich kromě klasických počítačů i na mobilní zařízení.

AZ-europe obsahuje čtyři různé části, které spolu tvoří komplexní nabídku informací: AZ-europe - největší katalog objektů na Slovensku, FUN-Online - portál plný zábavy, Zpravodajství - Zpravodajství AZ-europe a AZ E-shop.

První částí portálu je Seznam objektů: AZ-europe - největší katalog objektů na Slovensku.
V seznamu objektů se nachází přes 100 000 nejrůznějších prezentací, které jsou přehledně uspořádány do příslušných kategorií. Tyto prezentace si návštěvník může zdarma vytvořit a dokonce i sám spravovat.
Tento seznam obsahuje rozsáhlý katalog firem, služeb, obchodů a prodejen, různých institucí, kulturních a sportovních akcí pořádaných na celém území Slovenska. Přehledný seznam ubytovacích zařízení, stravovacích zařízení, výroby, AUTOMOTO, salonů, opraven, poradenstiev, kontroly, lékařů, nemocnic, soukromých klinik, veřejných, soukromých a církevních škol. Také seznam muzeí, výstav, hradů a zámků.

Druhou částí portálu je jeho zábavná část: FUN-Online - portál plný zábavy.
 FUN Online tvoří zábavnou stránku portálu. Návštěvník si zde může podat inzerát, seznámit se, stáhnout si wallpaper, zahrát si online hry, nebo se zabavit na vtipech. Toto vše je samozřejmě, jak jinak bezplatně.
Najdete zde velký seznam vašich díl (básní a úvah) v různých kategoriích jako jsou zábava, láska, život a mnoho jiných. Každý návštěvník má možnost přidat svoji básničku. Fenomenální obrázkové vtipy jsou zařazeny v kategoriích jako zvířata, auta a doprava, alkohol, armáda a pod.
Můžete si zde také zahrát a vybrat z velkého množství online her, které jsou rozděleny do různých kategorií jako strategie, arkády, logické a mnoho dalších. Pokud vás nenapadá žádný text na smsky určitě ho najdete u nás. Zkuste si prohlédnout vyznání lásky, přání k svátku, či humorné smsky, ... Máte problém s nudou? Přečtěte si vtipy z velkého množství nabízených v zábavní části portálu, které jsou zařazeny do různých kategorií.

Třetí částí portálu je: Zpravodajství - Zpravodajství AZ-europe.
Portál AZ-europe nabízí to nejaktuálnější a nejzajímavější zpravodajství ze všech regionů Slovenska ale i ze světa, které je rozděleno na aktuality a regionální správy. Můžete se dozvědět co se děje v Giraltovce, Ostravě ale i Bratislavě, Berlíně ....
AZ-europe aktuality nabízejí ty nejnovější zprávy ze Slovenska ale i ze světa. Přečtěte si, co se aktuálně děje ve světě sportu, ekonomiky, kultury a motorismu.
Regionální internetové noviny nabízejí aktuální zpravodajství ze všech krajů, regionů a turistických lokalit na Slovensku. Zdrojem zpráv jsou měsíčníky, občasníky a týdeníky jednotlivých regionů.

Poslední částí portálu je: AZ E-shop.
AZ E-shop je elektronické obchodní centrum, které nabízí obrovské množství produktů nejrůznějších značek, s možností prodeje do celé Evropy a to v jazyce všech uživatelů. Můžete si zde zakoupit různé produkty od hudebních nástrojů, elektronických zařízení, přes hračky, dárky, chovatelské potřeby, po kosmetické výrobky, šperky, knihy a pod.



Autor: Poco

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.