Alenka v údivu - nová kniha

Typ článku: Literatura

Datum vložení: 28. 10. 2012

Největší z příběhů znovuožívá! Stránka knihy ALENKA V ÚDIVU autorky Evy Toulové na volné motivy legendární Alenky v říši divů! Nová kniha plná fantazie, dobrodružství a nadpřirozených postav vás očekává!


 Nová kniha Evy Toulové znovuoživená starým kouzlem Carola Lewisse – Alenka v údivu!

Volně inspirovaný příběh na motivy kultovní pohádky o malé Alence, která se zničehonic probudí
v úplné tmě. Právě tam se rozjíždí celé fantaskní dobrodružství. Dívka rozbije bílému králíkovi cibulové hodinky a tím porouchá čas v celé říši divů. Aby ho získala zpět se musí vydat až na obávanou horu Zvěrokruhu...
 

 Mezi starými známými vás přivítá Klouboučník, zajíc Březňák, bílý králík a samozřejmě Alenka.  Z nových postav se setkáte např. s Růžolícím se prasátkem, smutnou Klaudií, fontanou di Trevi, Fretkotvorem, breakařem a mnohými dalšími strvořeními...

Knihu ilustrovala sama autorka a je spisovatelčiným pátým knižním počinem. 

Kniha je dostupná jak v tištěnépobobě, tak jako e-book.

 

Stránky www: http://www.alenkavudivu.estranky.cz/

Facebook fanpage: http://www.facebook.com/pages/Alenka-v-%C3%BAdivu/166506960147662

 



Autor:

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.