Hypnotizér Larse Keplera nově na Audiotéka.cz – poslechněte si první román mistra severské detektivky

Typ článku: Literatura

Datum vložení: 14. 05. 2013

Těsně před inaugurací nového prezidenta se na trh dostává audiokniha, kde je jednou z hlavních postav prezident dosluhující, Václav Klaus. Zatím poslední román Michala Viewegha je volným pokračováním Mafie v Praze, která jako audiokniha vyšla v září 2012. Mráz přichází z Hradu i v audio podobě zůstává strhujícím thrillerem a zároveň satirou dnešních mocenských špiček. Audioknihu vydává Audiotéka.cz a čte herec Jiří Dvořák.


Lars Kepler, pseudonym, pod kterým tvoří renomovaní švédští spisovatelé, manželé Ahndorilovi, je dnes zárukou té nejvyšší kvality v žánru krimi románů. Po úspěchu audioknihy Svědkyně ohně vydalo ADK-Prague ve spolupráci s nakladatelstvím HOST světový bestseller Hypnotizér, ve kterém poprvé vstoupil na scénu charismatický kriminální komisař Joony Linna. Více než šestnáctihodinová audioverze thrilleru ve strhujícím podání herce Pavla Rímského je na Audiotéka.cz ke stažení ve formátu MP3 za 299 Kč.

Psychiatr Erik Maria Bark je uznávaný odborník na léčbu traumat pomocí hypnózy. Jedné prosincové noci ho probudí zvonění telefonu. Volá mu detektivní inspektor Joona Linna z nemocnice ve Stockholmu a prosí ho, aby okamžitě přijel k případu malého chlapce, který je v bezvědomí, ve velmi kritickém stavu. Erik je jedinou nadějí, jak může policie chlapce vyslechnout a zjistit, kdo brutálně zavraždil jeho rodiče a mladší sestru. Doufají, že vraha vystopují a zachrání jeho starší sestru dřív, než bude pozdě. Erik se však praxi hypnotizéra nevěnuje už deset let a je rozhodnutý, že hypnózu už nikdy provádět nebude. Žádost o pomoc v něm probudí bolestné vzpomínky, a proto Erik prosbu policie odmítá. Když se však Erik konečně nechá přesvědčit, všichni se rázem ocitnou ve víru nečekaných událostí. Tyto události bez varování udeří plnou silou do Erikova života. Erikův syn zmizí. Erik je nucen postavit se tváří v tvář minulosti a vrátit se ve vzpomínkách zpět do časů, kdy jeho profesionální život ležel v ruinách a jeho manželství bylo na pokraji zhroucení. Jedině tak má šanci zachránit život svému synovi...



Autor: audioteka

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.