Pivní festival v Dolním Sklenově napíše své druhé pokračování

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 01. 08. 2013

V Dolním Sklenově se po roce uskuteční již druhý ročník úspěšného pivního festivalu, na kterém se představí 11 pivovarů se svou nabídkou. Kromě piva, které poteče proudem, se návštěvníci mohou těšit na bohatý, nejen hudební program.


 V Dolním Sklenově u Vajta (restaurace u zastávky) se uskuteční v sobotu, 10 srpna od 13 hodin již druhý ročník pivního festivalu Malé pivní setkání 2013. 

Mimo bohaté pivní nabídky si organizátoři pro návštěvníky přichystali vystoupení známé country kapely Cizinci ze Štramberka, folkové kapely Jen tak z Rychaltic či vystoupení rockového seskupení Kotel. Během celého dne budou probíhat také různé pivní soutěže.

K dobrému pivu nebude pochopitelně chybět občerstvení v podobě kebabu, grilovaného hermelínu, guláše atd...

Program:

13:00 - 16:00 - Cizinci - country
16:00 - 17:00 - Jen tak z Rychaltic - folk
17:00 - 18:00 - Cizinci - country
18:00 - 19:30 - Kotel - rock
19:30 - do časných ranních hodin - Cizinci



Autor: NetwinProduction

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.