TZ: Vánoční charitativní trh ZEMĚ DIVŮ na zámku Drahenice

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 14. 11. 2013

V sobotu 30. listopadu 2013 se na zámku Drahenice nedaleko Březnice uskuteční pod záštitou Rotary Clubu Prag Bohemia již tradiční charitativní předvánoční trh.


Na místě si budete moci nejen vyzkoušet pečení zázvorových perníčků či výrobu adventních věnců, ale také si vychutnat předvánoční atmosféru např. při uměleckém vystoupení dětského pěveckého sboru Březnice, Německé školy v Praze či anglické školy The English International School of Prague. Po celý den bude k dispozici dětský koutek, zakoupit si zde můžete také skutečný vánoční strom z lobkovických lesů. Celý výtěžek předvánočního trhu bude použit na dobročinné účely pro nadaci Sluníčko.
 
Program vánočního trhu na zámku Drahenice, sobota 30. listopadu 2013
 
10.00 Zahájení Vánočního trhu dětským pěveckým sborem Březnice a požehnání Vánočního trhu knězem Dr. Leitgöbem
11.00 – 18.00 Workshop pro děti a rodiče – Anděl a Santa Claus, obraz Ekateriny z Angel Malma a svezení se na kole se Santa Clausem na jeho "Tour de Eiffel"
11.30 Zazní melodie s orchestrem ze Základní německo-české školy porozumění z Prahy
11.30 Pečení perníku s Patissier Markusem Breierem
12.00 Olivie předčítá Vánoční příběhy u krbu z knihy Amadito a přátelé
13.00 Zpívá dámský sbor Viva Voce z Prahy
14.00 Workshop "Vše o čokoládě" s Michaelem Kirschem
14.00 Vystoupení pěveckého sboru German School z Prahy
15.00 Aukce Americké charity
15.30 Zpívá vánoční sbor The English International School of Prague
16.00 Pečení perníku s Patissier Markusem Breierem, "Vše o čokoládě" s Michaelem Kirschem a svezení se na kole se Santa Clausem na jeho "Tour de Eiffel"
17.00 Olivie předčítá Vánoční příběhy u krbu z knihy Amadito a přátelé
17.30 – 19.30 Vánoční představení s Prague Youth Theatre, Adam Stewart
 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.