TZ: Ondřej Brzobohatý přijede do Šumperka jako vyhazovač

Typ článku: Divadlo a programy

Datum vložení: 20. 01. 2014

Dům kultury Šumperk zahájil předprodej vstupenek na divadelní komedii Vyhazovači s Ondřejem Brzobohatým v hlavní roli. Představení se uskuteční v úterý 11. února 2014 od 19 hodin ve velkém sále DK.


Představení Vyhazovači je neuvěřitelně vtipný a nesmírně lidský příběh, který se točí kolem disco klubu Cinders. Čtyři vyhazovači, na první pohled tvrdí a ostřílení chlapíci, kteří se musí pohotově rozhodnout, náctiletí hoši připravující se na svůj velký večer, roztomilé nakadeřené slečny užívající si narozeninovou párty, jeden kněz, dva rapeři a mnoho dalších postav ztvárněných čtyřmi zpívajícími herci.

 

Komická paleta lidských charakterů, z nichž ovšem každý nabízí svůj osobitý příběh. Energií sršící hudební komedii dominuje skvělá hudba a písně Ondřeje Brzobohatého. Režisér Marián Kleis obsadil vedle Ondřeje Brzobohatého další skvělé herce Přemysla Pálka, Ernesto Čekana, Vojtěcha Hájka a Petra Vágnera.

 

Vstupenky v ceně 220, 270 a 320 Kč jsou k mání v pokladně DK (po-pá, 14-18 h).
 

www.dksumperk.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.