Creative Gate hledá vzor/idol!

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 12. 03. 2014

Coworkingové centrum Creative Gate hledá vzor/idol! Pomůžou mu k tomu zajímaví hosté, moderátor a především diváci na další diskusi Úhel pohledu, která proběhne ve středu 19.3.2014 od 19 hodin v prostoru Era svět na Jungmannově náměstí. Hledání se tentokrát zúčastní mladý moderátor Milan Radosta a hosté diskuse Jan Hnízdil, Vladimír Franz, Eva Vernerová.


Existuje v ČR reálná osoba, která je opravdovým vzorem? Jaké jsou její atributy? Morální kredit nebo sláva a peníze? Stálé názory a pokora nebo sporťák a modelka po boku? Jak velký vliv může mít "vzor/idol" na psychiku a zdraví člověka? Je vůbec nutné “vzor/idol” mít? Jsme zemí Járy Cimrmana nebo se najde i někdo jiný?

Ačkoli jde o téma: Hledá se vzor/idol!, není naším hlavním záměrem prezentovat pozvané hosty jako nalezené "vzory/idoly" současnosti, ale společně s nimi téma vzoru/idolu a jejich atributů prozkoumat, prodiskutovat z různých úhlů pohledu, zamyslet se třeba i nad tím, zda je vůbec potřeba mít nějaký svůj vzor/idol, nechat se tak unáše životy jiných lidí a nehledět si více života vlastního a být šťastný.” říká Zdeňka Brychtová, produkční Creative Gate a organizátorka diskuse. „Otázek je mnoho a jistě jich ještě spoustu vyleze na povrch. O tom to ale celé je: nedržet se předem daných pravidel, ale popovídat si spontánně, veřejně, v daný den, v daném čase na daném místě,“ doplňuje Jitka Tomanová, manažerka Creative Gate a nositelka konceptu diskuse.   

Pozvání do diskuse tentokrát přijali:

Mgr. Eva Vernerová – psychoterapeutka, speciální pedagožka, supervizorka. Jan Hnízdil - internista a rehabilitační lékař, autor či spoluautor publikací jako např. „Jak vyrobit pacienta“ či „Jak léčit nemoc šílené medicíny“, který se věnuje komplexní a psychosomatické medicíně. Vladimír Franz - hudební skladatel, výtvarník, vysokoškolský pedagog a příležitostný publicista, básník a dramatik, jeden z kandidátů na prezidenta ČR v první přímé volbě. A další zajímaví hosté.

Creative Gate uspořádalo dohromady již tři diskuse, které byly díky hojné účasti a zpětné vazbě diváků úspěšné. Téma Vzniká ještě nějaká původní tvorba? moderoval Zdeněk Suchý a vystoupili v ní například Oto Klempíř, Alena Kupčíková nebo Mario Kubaš. Diskusi na téma Subkultury a mainstream – drží svou svébytnost nebo jde o propojené světy? moderovala Iva Jonášová a mezi hosty usedl Vladimír 518, Štěpán Mále nebo Ivana Čonková.  Posledního diskutovaného tématu: Existuje u mladých Čechů víra? se v pozici moderátora představil Jan Hanák, mezi hosty se pak objevil Jiří Korda, Jan Bím nebo Karel Janeček. 

 

 

O pořadu Úhel pohledu:

Unikátní diskuzní pořad. Na každé téma je možné dívat se z mnoha úhlů pohledu. Předkládáme proto zajímavá témata zajímavým lidem, kteří se na ně podívají optikou své odborné specializace či životní cesty. Nechceme filosofovat, ale konkrétně se ptát, odpovídat, vzájemně se naslouchat a diskutovat!

 

VSTUP ZDARMA

Prosíme o registrace míst na e-mailu recepce@creativegate.cz

Více o akci také na našem FACEBOOKU

 

 

 

O nás

Creative Gate je netradiční coworkingové centrum sídlící v centru Prahy v Jindřišské pasáži, založené v roce 2011 za účelem propojení lidí z různých oborů. Filosofie centra je postavena nejen na propojování lidí, ale také na sdílení pracovních zkušeností, realizaci čerstvých nápadů a vylepšování původních plánů. Živnostníci nebo firmy si zde mohou pronajmout své stálé či sdílené pracovní místo za regulovaný poplatek a vytvořit si tak potřebné zázemí, kde najdou spolupráci, inspiraci a zároveň zde mohou realizovat své vize. Velkou výhodou je důraz na komunikaci a spolupráci mezi jednotlivými rezidenty.

 

Pro více informací kontaktujte:

Zdeňka Brychtová

produkce Creative Gate

Mobil: +420 605 011 533

e-mail: brychtovazdenka@gmail.com



Autor: Divadlo Kámen

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.