TZ: GIBU FIGHT NIGHT oznamuje první zahraniční účastníky

Typ článku: Sport a tělovýchova

Datum vložení: 27. 04. 2014

Jeden z nejslavnějších světových thaiboxerů současnosti, Francouz JEROME LE BANNER, se zúčastní galavečera v thajském boxu GIBU FIGHT NIGHT, 12. června v Praze. Na startovní listinu, která obsahuje i jméno Daniela Landy, přibyla první zvučná jména zahraničních bojovníků.


Jerome Le Banner je mnohonásobným finalistou světového turnaje K1, je členem síně slávy Sportu a bojových umění v Tokiu a dlouhodobý držitel rekordu nejrychlejšího K. O. v historii turnaje K1, kdy ve třech po sobě jdoucích zápasech v jednom turnaji potřeboval v součtu 4 minuty a 4 vteřiny k tomu, aby své soupeře vyřadil stylem K. O.
Do zápasů GIBU FIGHT NIGHT Jerome Le Banner osobně nezasáhne, zúčastní se však tiskové konference, vážení zápasníků a jako divák celého turnaje.
 
Organizátoři turnaje zveřejnili i první jména zahraničních zápasníků, kteří nastoupí proti již dříve oznámeným „domácím“ borcům.
Prvním potvrzeným jménem je v  německu žijící hvězda světové velikosti, rodák z afrického Konga -  Danyo Illunga!
Několikanásobný mistr světa a mistr Evropy, který bude soupeřem Ondřeje SPEJBLA Hutníka.
Druhým jménem je Švýcar Janosch Nietlispach, několikanásobný mistr Švýcarska, mistr Evropy a mistr světa, který se postaví slovenskému šampiónovi Miroslavovi Cingelovi.
Illunga i Nietlispach jsou členy profesionální thaiboxerské stáje Golden Glory, jejich trenérem je slavný Remy Bonjasky, který oba borce do České Republiky doprovodí jako součást jejich týmu.
 
Mezi zvučná jména, která sama o sobě již v tuto chvíli slibují výjimečný sportovní zážitek, se zařadí i rumunský bojovník Catalin Morosanu.
 
Soupeř Daniela Landy, který se na svůj zápas intenzivně připravuje pod vedením trenéra Petra Macháčka v Thajsku, zatím znám není.
 
Všechna jména dalších zahraničních bojovníků a duelů bude organizátor GIBU FIGHT NIGHT oznamovat průběžně.
 
Profily již potvrzených bojovníků naleznete zde:
 
Seznam již potvrzených bojovníků:
 
Ondřej SPEJBL Hutník - CZ
Jiří Žák - CZ
Matouš  K.O.hout - CZ
Tomáš Hron - CZ
Miroslav Cingel - SK
David Keclík  - A
Daniel Landa – CZ
Danyo Illunga – DE
Janosch Nietlispach - CH



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.