TZ: Skupina Lucie otevírá 3. pražský koncert a přepisuje historii O2 areny

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 12. 05. 2014

Skupina Lucie otevírá 3. pražský koncert a přepisuje historii O2 areny! Dnes byl zahájen předprodej vstupenek na třetí pražský koncert skupiny LUCIE, který se uskuteční 12.6.2014 od 20:00 v O2 areně v Praze. První a druhý koncert jsou již téměř beznadějně vyprodány


„Jedním slovem: paráda! Co víc k tomu dodat? Vždyť ještě žádný zahraniční ani český interpret neměl v O2 areně tři koncerty za sebou. Smekám klobouk před Lucií, je to něco mimořádného. Těší nás, že jsme u toho jako pořadatel pražských koncertů, kdy společně s kapelou píšeme historii O2 areny. Vůči našim návštěvníkům to beru jako jeden z dárků k oslavě 10. výročí otevření“, řekl Robert Schaffer, ředitel společnosti Bestsport Arena, která je pořadatelem pražského koncertu.

Management skupiny Lucie: "Možnost zahrát si v pražské O2 areně po tři večery za sebou je pro nás ohromná satisfakce za veškerou práci a úžasný vzkaz od fanoušků, že návrat LUCIE i po tolika letech má smysl. Jsme nadšeni"

Vstupenky v cenách od 490,- Kč jsou v prodeji na terminálech SAZKA Sázková kancelář, a.s. od čtvrtka 21.11.2013, od 8:00 je jejich rezervace možná i prostřednictvím www.sazkaticket.cz.


 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.