TZ: Top Gear Live poprvé v České republice

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 14. 05. 2014

JEREMY CLARKSON, RICHARD HAMMOND, JAMES MAY A STIG přijíždějí poprvé do České republiky se svojí live show, kterou premiérově představí v pražské O2 areně 28. června v rámci představení od 15:00 a 19:30 hodin a 29. června od 14:30 hodin.


 

Show je v anglickém jazyce. Český překlad bude k dispozici přes vlastní radiopřijímač / mobilní telefon – je nutné mít sluchátka.
Případně si bude možné přijímač zakoupit na pokladnách za cca 130 Kč.
 
“Z vaší oblíbené televizní motoristické show jsme vytvořili nejvelkolepější motoristické představení ve vesmíru. Vybereme z Top Gear to nejlepší a ambiciózně se to pokusíme oživit v naší akční aréně. Jsem si jistý, že to bude fungovat skvěle!” - Jeremy Clarkson.
 
Fanoušci mohou očekávat velkolepé představení, které mezi automobilovými show v arénách nemá obdoby. Kaskadérské kousky, u kterých si budete napětím okusovat nehty, vzrušující scény plné pádů a hořících aut, upravené vozy a samozřejmě neuctivý humor, to jsou všechno typické vlastnosti Top Gear.
 
Rowland French, výkonný producent Top Gear Live, říká: „ Náš tým světových inženýrů a technických designérů spojil své síly, aby vytvořil neuvěřitelné vozy, které, jak si umíte představit, mají k běžnému a povolenému silničnímu provozu hodně daleko! Jedná se o vpravdě průkopnickou techniku, kterou budou diváci v Čechách sledovat se zatajeným dechem."
 
Top Gear Live 2014 s neskutečnými auty a řadou vzrušujících scén slibuje fanouškům této oblíbené show, kterou po celém světě shlédlo více než 1,8 milionu diváků, fascinující zážitek.
 
 
O Top Gear Live

Top Gear Live je joint venture společností BBC Worldwide a Brand Events UK. Toto živé automobilové představení kombinuje dramatičnost filmu a divadla se vzrušením z kaskadérských kousků a speciálních efektů. V Praze budou show uvádět Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Tato představení po celém světě doposud vidělo více než 1,8 milionu návštěvníků. Pro více informací navštivte www.topgearlive.com .

 

 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.