TZ: EXCELENT JUKEBOX: AWOLNATION (USA)

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 09. 06. 2014

AMERIČTÍ AWOLNATION V PRAZE UŽ TUTO STŘEDU!


Praha, 9. června -- Americká elektro-rocková formace v čele s Aaronem Brunem přijede do Prahy už tuto středu 11. června! AWOLNATION vystoupí v rámci koncertní série Excelent Jukebox v pražském Lucerna Music Baru - posledních pár vstupenek lze zakoupit v síti Ticketpro, Fource Entertainment Facebooku či webu a pokladně Lucerna Music Baru! Předskokanem bude česká kapela Evelynne.
 

AWOLNATION si ani nemohli přát lepšího předskokana! Pražská electro-rocková pětice Evelynne se na české hudební scéně drží od roku 2007, do popředí médií a fanoušků se ale především dostali druhým albem "Identity" z roku 2013. Album pozoruhodně kombinuje kytarové vlivy se synthovou estetikou a slibuje úžasnou živou show, která se podle přítomných rychle mění v energickou párty plnou chytlavých melodií a kytarových sól.

Na viděnou na skvělé Excelent Jukebox párty v Lucerna Music Baru tuto středu!

 

FB event: https://www.facebook.com/events/221037028098216/?ref=5

 

Oficiální videa:

 

Evelynne - Drifterhttps://www.youtube.com/watch?v=xtuK0DsWVgw
AWOLNATION - Sail https://www.youtube.com/watch?v=PPtSKimbjOU

AWOLNATION - THISKIDSNOTALRIGHT https://www.youtube.com/watch?v=CRIx1CP0Lrk
AWOLNATION - Kill Your Heroes https://www.youtube.com/watch?v=L4MzF53je5M

 

www.fource.cz

 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.