STRAŠIDELNÁ NOC NA SLEZSKOOSTRAVSKÉM HRADĚ.

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 07. 08. 2014

Ve dnech 29. - 30. srpna 2014 se uskuteční dvoudenní akce pro rodiny s dětmi - Strašidelná noc na hradě.


 Návštěvníci Slezskoostravského hradu tak mohou na konci prázdnin opět prokázat svoji odvahu a statečnost.

V tyto strašidelné dny bude hrad celý večer až do noci ( 19:30 - 24:00 hod. ) plný strašidelných a různých tajemných bytostí, které se Vás budou pokoušet vystrašit nebo alespoň postrašit. Celý hrad bude také strašidelně nasvícen a nazdoben. Na rozdíl od minulých ročníků bude program Strašidelné noci více zaměřený na děti.

Na základě velkého zájmu o akci ani letos nebudou organizované prohlídky. Návštěvníci půjdou na akci plynule. Dostane se tak zde každý, kdo na Slezskoostravský hrad přijde.

Program bude doplňovat dobový jarmark s občerstvením a drobnými předměty. Nebude chybět ani malování na obličej.

V rámci Strašidelné noci bude také slosováním ukončena soutěž ,,Víte, kde spí v létě čerti? A s kým se kamarádí?", která probíhá během prázdnin.

Děti do 15 let pouze v doprovodu dospělých. Doporučujeme zvážit účast dětí předškolního věku.



Autor: Ostravské výstavy

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.