TZ: Swingový ples

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 08. 12. 2014

Swingový ples Live: Django Jet DJ Liquid A 24.1.2015 od 20.00 h Mersey klub, Minská 15, Brno www.mersey.cz Cena: 200,- Předprodej: Ticketpro www.ticketpro.cz, vinotéka Minská 15 a na baru Mersey klubu


 Po roce se opět koná v klubu Mersey v Brně Swingový ples s fantastickou skupinou Django Jet a známým electroswingovým djem Liquidem A.

 

Brněnská kapela Django Jet hraje taneční swing 30.-50.let . V repertoáru najdete především české a francouzské swingové vypalovačky, proložené temperamentními gypsy-jazzovými standardy, po vzoru Django Reinhardta a jeho Hot Club de France. Kromě hlavní zpěvačky, šarmantní Marie Gilbertové, se ve zpěvu střídají tři další výteční vokalisté. Většina kapely se navíc aktivně věnuje swingovému tanci, takže to, že muzika bude mít “ten správný swing“ je zaručeno.

 

Formace se představí ve složení: Janek Čarek - kytara, zpěv Anetka Řičařová – housle, Martin Lauer - kytara, zpěv Marie Gilbertová – zpěv, Jarek Panuš – basa.

 

DJ Liquid A patří k nejzkušenějším djům v ČR, začínal v devadesátých letech v legendárních klubech Roxy, XT3, Punto Azul atd. Dj Liquid A je průkopníkem freestylového hraní. V jeho setech dnes najdete brazilskou hudbu, latino, vintage reggae, acid jazz, dub, funk, electro swing, soul, rare groove, weird pop – podle místa hraní a atmosféry.

 

Čeká Vás tedy noc plná swingové hudby, tombola pro nadaci Človíček, míchané koktejly, prvotřídní víno, tanec a zábava.

 

Vstup ve společenském oděvu.

 

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro (www.ticketpro.cz), dále ve vinotéce Minská 15 a na baru Mersey. Vstupné 200,- v předprodeji. Na místě budou lístky stát 250,-.

 

Odkazy:
https://www.facebook.com/pages/Django-Jet/1397299427160073
www.mersey.cz

 



Autor: Pája Hartmanová - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.