TZ: Veletrh INTERBEAUTY PRAGUE 2015 byl nabitý celebritami

Typ článku: Lidé a zdraví

Datum vložení: 22. 04. 2015

Na holešovickém Výstavišti se v druhém dubnovém týdnu uskutečnil veletrh oslavující krásu a estetiku - INTERBEAUTY PRAGUE 2015, jehož organizátorem je INCHEBA EXPO PRAHA s.r.o. Během dvou dnů prošlo branami Výstaviště 10 564 návštěvníků, kteří měli možnost seznámit se s expozicemi 179 přímých vystavovatelů z oblasti kosmetiky a péče o pleť i tělo, vlasového a nehtového stylingu i zdravého životního stylu. Čekaly na ně také zajímavé dárky i soutěže. Mohli využít možnost nalíčení zdarma nebo absolvovat preventivní vyšetření mateřských znamének. Součástí doprovodného programu byly atraktivní soutěže v make-upu, bodypaintingu, lash designu i nailartu. Oslavu krásy si nenechaly ujít ani známé tváře Monika Bagárová, Jitka Válková, Kateřina Kornová, Uršula Kluková, Martin Maxa, Mahulena Bočanová, Sandra Parmová nebo Petr Janda s rodinou. Zlatým hřebem byla účast mnohonásobné "Zlaté slavice" Lucie Bílé.


 Veletrh Interbeauty nabídl široký výběr těch nejaktuálnějších trendů na jediném místě. Seznámit jste se mohli s nejnovějšími metodami omlazování pleti, prodlužování řas, manikúry i pedikúry. Na vlastní kůži bylo možné vyzkoušet nejrůznější relaxační a uvolňující masáže i zajímavé způsoby líčení a česání. Samozřejmostí byly nepřehlédnutelné prezentace předních značek kosmetiky, vlasové péče, make-up artu nebo nehtové modeláže.

 

S kosmetickými novinkami se naživo seznámily české celebrity. Kateřina Kornová a Uršula Kluková se nechaly uchvátit převratnou pleťovou maskou, která se po aplikaci sundává netradičně magnetem. Kromě návštěvníků vyzkoušel profesionální nalíčení zdarma i zpěvák Martin Maxa. Z rukou make-up artistů vyšel změněný k nepoznání a "ozdobený" velkou jizvou na nose. Novinky v make-upu i nailartu vyzkoušela Mahulena Bočanová, Jitka Válková i Monika Bagárová. Oblíbená zpěvačka Lucie Bílá veřejně vyjádřila svou podporu prevenci rakoviny prsou a ženských orgánů a ještě si před předáváním populárních cen Tý Tý stihla prohlédnout kosmetické trendy.

 

Hvězdné výkony předvedli mistři svého oboru během soutěží v rámci doprovodného programu. Uskutečnilo se zde 12. Mistrovství ČR v BodyArtu s tématem "Steam Punk". V kategorii Free Art si nejlépe vedla Eva Maria Schulz. Vítězem kategorie Airbrush se stal Lukáš Bureš. Své tituly si v sobotu 11. dubna 2015 rozdali i make-up artisté. V rámci 6. Mistrovství ČR - MAKE-UP 2015 se museli vypořádat se zadáním "Zlatá dvacátá léta". Nejlépe si s vypodobněním této éry poradila Michala Kašparová z Pardubic. Stříbrnou příčku obsadila Mia Puschelová a bronz si odnesla Oksana Zimina.

 

O víkendu v Praze soupeřili i umělci v segmentu zdobení nehtů a lash designu. Zahraniční i domácí účastníci změřili své síly ve 4. Mezinárodním mistrovství v modelování a zdobení nehtů ve tvaru stilett STILETTO NAILS 2015. Majitelem vítězného poháru se stala Anna Lisa Ferone. Lash designéři se ve svých soutěžních kreacích přesunuli pod horké brazilské slunce. Se zadáním „Karneval Rio" v rámci 5. Mezinárodní soutěže v kreativním prodlužování řas LASH DESIGN 2015 se nejlépe vypořádala Lucie Valocsaiová.

 

Protože jen zdravé tělo může být krásné, nezapomnělo se ani na program Prevence zdraví zdarma. K odborným konzultacím byli k dispozici uznávaní odborníci v oblasti diagnózy vlasové pokožky, měření zraku, preventivního vyšetřování mateřských znamének, wellness koučingu a zdravého životního stylu či záležitostí spojených s estetickou chirurgií.

 

Další informace naleznete na www.interbeautyprague.cz, www.veletrhkosmetiky.cz či Facebook Interbeauty Prague - veletrh kosmetiky.

 



Autor: Pája Hartmanová - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.