TZ: MUSE oznámili vydání nové desky Drones

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 23. 04. 2015

Skupina MUSE připravila nové album. Deska se jmenuje Drones a vyjde 8.6.2015...


Muse oficiálně potvrdili spekulace, které se v posledních týdnech šířily napříč mediálním prostorem. Je jasné, že novinka Drones bude obsahovat dvanáct položek. První ukázkou, kterou kapela z desky zveřejní, bude skladba Psycho, pilotním singlem se však stane píseň Dead Inside.
 
„Pro mne jsou drony metaforickými psychopaty a umožňují psychopatické chování bez jakohokoli postihu,“ ozřejmuje téma novinky Matt Bellamy, zpěvák a hlavní postava skupiny. „Drony dnes ovládají svět a proměňují nás na jakési lidské drony. Tohle album zkoumá naši cestu od ztráty naděje a slepého odevzdání se, přes proměnu člověka v poslušného drona až k jeho vymanění se z téhle nadvlády.“
 
Sedmou studiovku Muse koprodukoval Robert John “Mutt” Lange, jenž se mimo jiné podílel na deskách Highway To Hell a Back In Black kapely AC/DC. Připomeňme, že Back In Black je čtvrtým nejprodávanějším albem všech dob. Kromě základních informací o desce Muse ohlásili též termíny zastávek Psycho UK Tour.
 
Zatím poslední album jedné z největších rockových kapel současné Anglie vyšlo v roce 2012. Deska 2nd Law vystoupala na vrchol prodejních hitparád v 21 zemích světa, v Americe byla druhá, což je nejlepší zaoceánské umístění Muse v jejich historii. V Čechách byla nejvýše pátá. Celosvětově Muse prodali přes 17 milionů kopií svých desek...
 
Seznam skladeb:
1. Dead Inside
2. [Drill Sergeant]
3. Psycho
4. Mercy
5. Reapers
6. The Handler
7. [JFK]
8. Defector
9. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones
 
 
www.parlophone.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.